Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Are cineva pioneer DEH-P55BT ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
stefan

Data înscrierii: 27/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 10:48 pm    Titlul subiectului: Are cineva pioneer DEH-P55BT ? Răspunde cu citat (quote)

vreau sa stiu daca are cineva acest model si cum se comporta cu telefonul,sunet,microfon
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lucianu

Data înscrierii: 02/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca nu e cine stie ce.....se aude bine in boxe,si microfonul merge bine dar acum depinde de tine si de ce vrei tu de la acest player!Pt ce stie sa faca inafara de buetooh si display LCD RGB (iluminare de culoare variabila) echivaleaza cu un 30 MP sau 4800 MP!Spun asta pt ca si eu am fost tentat sa imi iau unul si am ales pana la urma la 6800 MP si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el....are mult mai multe reglaje de fidelitate pt sunet decat 55 BT Wink
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt playere destul de bune pioneer dar depinde ce vrei sa ceri de la el
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lucianu, aici era vorba de un player cu carkit Bluetooth incorporat.
Comparatia ta cu Pioneer 6800 nu isi are rostul. Sau are si 6800 car kit si nu stiam eu Smile?
Pioneer face cele mai bune mp3 playere cu carkit inclus. Daca vrei un player BUN cu carkit BUN, 55bt este o alegere excelenta.
In afara de carkit, aparatul este similar cu Pioneer 5800.
Daca insa vrei performante audio si mai bune, comparabile cu 6800, Pioneer 75BT este pentru tine, dar la alt pret.
In plus, reglajele de sunet sunt extrem de multe si puternice in toata gama Pioneer incepand cu 30mp si ma indoiesc ca pentru regular use iti folosesc la ceva cele suplimentare de pe 6800 si peste.

Ca sunet / telefon atat 55bt si 75bt sunt excelente, peste modele similare de la concurenta.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum