|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
kamikaze
Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Dec 10, 2006 7:17 pm Titlul subiectului: as dori o parere doua despre Mutant NW69SPX |
|
|
nu ma pricep asa mult deocamdata pusculita mea nu are in ea decat cam 1 milion si vreo 3 sute as dori sami pun 2 difuzoare in spate fara statie care sa sse auda frumos sa aiba si un pic de bas am mai vazut difuzoare la pretu l asta da mai mici na ele par faine sis si la cele mai populare da eu unu nam maiauzit de firma asta na... si ma uitam mai mult la niste dif pioneer de 16 cm acuma nuj pls help |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
kamikaze
Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 1:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| ma scuzi pentru scris da ideea e ca nu conteaza marimea da am zis ca, cu cat sunt mai mari o sa am parte si de putinul bas pe care il pot scoate asemenea difuzoare si nici forma nu conteaza chiar as vrea o parere despre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Magnat/Coaxiale/Ultra_6900/ iti multumesc pentru ajutor.Si daca nui deranjez mai am o intrebare cum e cu plata asta eu is din suceava am inteles ca as putea plati doar 10 lei daca mas duce eu la cel mai apropiat centru cargus sami ridic coletul sau ceva de genu... pls help again multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|