|
|
|
Autor |
Mesaj |
ionutvesper
Data înscrierii: 26/Dec/2012 Mesaje: 1 Locație: Franța
|
Trimis: Mie Dec 26, 2012 1:11 am Titlul subiectului: As dori sa stiu ce receiver mi-ati sugera... |
|
|
Detin o pereche Eltax Concept 600 stiu ca nu sunt cine stie ce dar intamplarea a facut sa ajunga la mine, am avut o statie pana acum nu cine stie ce al unui prieten nu prea puternica .. de ceva timp am ramas fara dansa am reusit sa imi strang un buget in jur de 11 mil si doresc sa imi achizitionez una personal.. ce sugerari mi-ati da..
Nu sunt un as in domeniu audio, dar sincer ma pasioneaza m-am documentat un pic si eu pe ceva forumuri si am gasit doua amplificatoare care cred ca s-ar potrivi .. Cred!
Detaliile tehnice ale boxelor:
- 3 cai bass reflex
- 25mm soft dome tweeter
- 130mm midrange
- 2x254mm woofer
- 2x250w (500w high power)
- raspuns in frecventa: 35-20000 Hz
- sensibilitate: 95 dB
- greutate 18,5kg/buc
- dimensiuni: 320 x 300 x 1030 mm
- impedanta: 4-8 ohmi
Ampliificatoarele:
http://www.****.ro/receiver-pioneer-vsx-322-k/pd/E0SWTBBBM/
http://www.****.ro/receiver-sony-strdh520-strdh520-ece/pd/E7WG7BBBM/
Precizez ca presupun ca sunt bune!
Pentru cei care ma vor ajuta le multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2013 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru o pereche de boxe, iti este necesar doar un amplificator stereo. |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2013 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
trebuie un amplificator stereo, potent, pt ca boxele astea inghit putere destul de multa
eu am concept 400 si am dat in ele fara probleme si 300-350W, cei drept putere curata fara distorisuni |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|