|
|
|
Autor |
Mesaj |
BlackAngel
Data înscrierii: 16/Noi/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 6:42 pm Titlul subiectului: As vrea si eu o parere,pls |
|
|
Dupa cate am vazut pe forum nu am facut cea mai buna alegere,tocmai ce mi-am luat un mp3 sony CDX-GT310 si ca boxe mi-am luat pe fata sony XS-F 1325,iar pe spate alpine Alpine Type-S SPS-69C2.am o super nova.As vrea si eu cateva opinii daca are cineva ceva asemanator sau are idee cum se aude?ms anticipat |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
o sa se auda bine, toata treaba o s-o faca Alpine-urile sigur ca puteai sa scoti un sunet mai bun cu un player ma de calitate dar .... zic eu ca o sa fii multumit! Asta daca nu esti unul prea pretentios! Bafta ...sa ne zici cum se aude! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
BlackAngel
Data înscrierii: 16/Noi/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
ursachemihai a scris: | o sa se auda bine, toata treaba o s-o faca Alpine-urile sigur ca puteai sa scoti un sunet mai bun cu un player ma de calitate dar .... zic eu ca o sa fii multumit! Asta daca nu esti unul prea pretentios! Bafta ...sa ne zici cum se aude! |
Maine ar trb sa ajunga..problema e ca nu am avut mai multi $..am avut doar 600ron si m-am incadrat la fix..sper si eu sa se auda bine...la banii astia nici nu am cum sa am prea mari pretentii.ms oricum pentru incurajari.Astept si opinii contra...nu ma pricep foarte bine la sisteme...dar sper sa nu fie pareri contra...dar si daca sunt ar fi bine macar sa stiu dinainte:D |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
oricum...ceva putere o sa ai in masina! chiar galagie mare  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|