| |
| Autor |
Mesaj |
Sergiu
Data înscrierii: 30/Aug/2012 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Sep 04, 2012 11:57 pm Titlul subiectului: Asistenta sistem audio Dacia Logan |
|
|
Am achizionat o Dacia Logan din 2005 LSDAB(presupun ca e Ambiance fiindca nu are oglinzi electrice sau clima) si are boxele pe fata din fabrica, in spate deloc si un radiocasetofon. Am un buget de 1000RON, insa pot sa il suplimentez pana la 1200RON daca diferenta este mare.
As dori sa schimb boxele si sa adaug doua in spate si, evident, sa schimb radiocasetofonul cu un player. Nu ma intereseaza sa ii pun subwoofer, iar ca muzica ascult muzica clasica si electronica, interesandu-ma calitatea sunetului si mai putin puterea sistemului audio.
Din ce am citit, playerele Kenwood si Pioneer sunt cele mai bune, iar la boxe Hertz. In acelasi timp, am citit ca ar fi bine sa insonorizez portierele, insa nu stiu exact cum sa impart bugetul intre cele trei categorii sau ce sa cumpar exact, asa ca m-ar ajuta foarte mult niste ajutor.  |
|
| Sus |
|
 |
Sergiu
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
Sergiu
|
Trimis: Mar Sep 25, 2012 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi. Il preferam pe cel de la Pioneer, dar nu eram sigur daca e mai bun in situatia mea, avand o putere RMS mai mica ca out. Si la boxe, nu eram sigur daca chiar sunt cu 93dB si 95dB la 1WRMS/1m la pretul asta.
Montatul in jur de cat ar costa? Avand in vedere ca nu are cabluri trase pentru boxele din spate si ca trebuie facute modificari, presupun ca in jur de 250RON? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Sep 25, 2012 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ajuta mult ca sensibilitatea boxelor este mare.
Pretul pentru instalare este urmatorul :
- boxe fata cu modificari = 70 lei
- boxe spate cu modificari = 70 lei
- cablat boxe spate = 35 lei
- 10m cablu difuzoare = 50 lei
- inele MDF 16.5 cm = 60 lei
Total = 285 lei |
|
| Sus |
|
 |
Sergiu
|
Trimis: Mar Sep 25, 2012 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ramane asa atunci. Cand comand, scriu in sectiunea de intrebare/comanda sa le pastrati la service si sa ma programati la montat? Ca nu prea are rost sa imi fie trimise acasa ca sa vin cu ele si cu masina la voi. |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Sep 26, 2012 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
doggovy vezi ca ai facut o mica gresal ... ai recomandat la hertz boxe de 5x6 " , trebuia sa zici de cele 6x9" adica DCX 690  |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Mie Sep 26, 2012 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Razvy_Zeus a scris: | doggovy vezi ca ai facut o mica gresal ... ai recomandat la hertz boxe de 5x6 " , trebuia sa zici de cele 6x9" adica DCX 690  |
sunt chiar de 4"x6"
si nu e greseala. am vrut doar sa ma incadrez in buget, plus ca cu astea nu mai sunt necesare asa mari modificari la polita spate.
la difurile de 6x9 trebuie sa tai si din polita pe cand la 4x6 nu e nevoie decat de un inel adaptor.
pe de alta parte...cine sta sa asculte difurile din spate?
alea in cel mai bun caz ar trebui abia sa cante, putin, aproape imperceptibil, cat sa dea impresia de ridicarea scenei. _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Sep 28, 2012 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
E o diferenta foarte mare intre 4x6 si 6x9 ... decat sa pui de 4x6 mai bine pui de 13cm sau 16,5cm .
Daca montezi difuzoare ovale te ajuta pe partea de bass ... si asta conteaza in masinile mici in care nu se doreste un subwoofer. A nu se intelege ca difuzoarele ovale se compara cu un subwoofer
PS : si o poza pe care am gasit-o pe goagal : http://img69.imageshack.us/img69/4940/0518112213.jpg |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Sâm Sep 29, 2012 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
mare lucru nu cred ca fac nici cele 6x9.
personal daca nu as vrea sa montez un subwoofer, as monta pe polita din spate 2 difuri de 20cm si as seta din player (pioneer) iesirea de subwoofer pentru ele (70w in 2ohmi). cred ca asta ar suplimenta basul mai mult decat 2 ovale fie ele si 6x9. _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
|