Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

astept pareri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 9:00 pm    Titlul subiectului: astept pareri Răspunde cu citat (quote)

Buna! ma gandesc sa-mi achizitionez o statie si un subwoofer. Nu stiu ce sa cumpar! M-am gandit la: sub JBL GTO 1024BR/BP (am inteles ca la BR ii mai multa calitate si la BP mai multa putere, sau?) cu statia JBL GTO 75.4 / DLS CA31/ DLS CA41 (nu stiu care ar fi mai buna... am obs ca statia JBL e mai puternica - cel putin asa reiese din specificatii) - voi ce ziceti? Mi-au sarit ochii si la sub-ul Ground Zero GZTB 300BR, dar ii mai puternic si nu stiu daca ar face fata una din cele doua statii. Am nevoie de condensator? Ce cabluri imi recomandati, 8mm 10mm 16mm 20mm?
Daca aveti alte pareri, alte configuratii sunt bine venite! Ahhh! am uitat sa mentionez ca doresc o statie pe 3 canale sau 4 cu o pereche pusa in punte fiindca vreau sa amplific boxele de pe fata (m-am gandit la DLS R6A, ce parere aveti?). de aceea am nelamuriri in privinta la JBL 75.4.... are 280 W, dar in punte - si cum randamentul nu e foarte bun la o astfel de setare ma astept pe la 200 W poate si mai putin. iar DLS CA31 are iesirea pt sub de 170 W.... ajunge puterea aceasta pt un subwoofer de 300 W?
V-am zapacit cu atatea intrebari Embarassed !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 5:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Configuratia pe care ti-o recomandam este urmatoarea

JBL GTO 1204BR

JBL GTO 75.4

Kit cabluri 20mm

Ne-am jucat de cateva ori in formula asta si suna EXCELENT pentru banii platiti. Recomandam cu caldura!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum