Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Astept sfaturi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tanky

Data înscrierii: 24/Sep/2009
Locație: Targu Mures

MesajTrimis: Joi Sep 24, 2009 9:44 pm    Titlul subiectului: Astept sfaturi Răspunde cu citat (quote)

Am si eu nevoie de niste sfaturi,nu prea ma pricep adica n-am habar.Am o skoda octavia 1 din 2003 si as vrea sa ii schimb difuzoarele,faza ii ca nici dimensiunile nu le cunosc si nu m-as apuca sa dau jos panourile doar sa vad dimensiunile da din cate am auzit cred ca is de 16,5.Am momentan un cd player Sony CDX L410 ,oricum dupa schimbarea difuzoarelor,asa am in plan sa schimb si cd playeru,as vrea sa imi oferiti niste oferte de difuzoare si cd playere.Faza ii ca nu ma pricep si as vrea sa stiu daca schimb difuzoarele voi fi nevoit sa cumpar si amplif?sper sa nu radeti de mine daca scriu nush ce tampenii din cate am citit pe forum am observat ca JBL,Sony,Pioneer nu prea is recomandate,mai mult DLS,Hertz,firme pe care nici nu le-am auzit,sunt mai bune ca primele mentionate?Cam la astea m-am gandit : pe fata: Hertz Dieci DSK 165 pe spate: nush,din cate am auzit diamentru ii de 13 si cd player m-am gandit SONY CDXGT230.EUR ii bun?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Joi Sep 24, 2009 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut, nu-i nimic daca nu prea stii in sistemele audio de pe masini, te ajutam noi cu ce putem. Acum inainte ca sa incepem te-as ruga sa dai un buget pu difuzoarele fata+spate, si un buget pentru player. Cind ne dai un buget ne gindim noi la ceva, totul cei posibil sa fie doar doua difuzoare pe fata amplificate, insa e prea matur sa vorbim de asta. Da-ne un buget si noi te rezolvam. O zi buna
tanky

MesajTrimis: Joi Sep 24, 2009 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci 600-700 lei pt difuzoarele fata+spate,cd player 400 lei ma gandeam la SONY CDXGT230.EUR daca ii bun sau am vazut ceva la sh Pioneer 5900MP.
Dar momentan as vrea sa schimb difuzoarele si dupaia cand mai fac rost de ceva bani sa schimb si cd playeru.Care sunt mai bune HERTZ Dieci DSK 165 sau DLS Classic B6A ? Asa si inca ceva as avea nevoie si de amplif?
Sus
danpalarie
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Propunerea mea ar fi urmatoarea, dat fiind ca ai un buget destul de mic, eu zic sa iti propun difuzoare pe fata foarte calitative si sa le amplificam. Deci un sistem pe fata+amplicare va suna de citeva ori mai bine decit 4 difuri amplificate de player. Depre player doresc sa iti spun, ca nu trebuie de cumparat sony, e destu de slab.
Uitete ce iti propun si suta la suta vei fi satisfacut de sunet:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Edition/Edition_Two_Limited/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2120UB/

tanky

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok pai as vrea sa schimb si difuzoarele din spate nu doar cele din fata,atunci voi avea nevoie de amplif 4 canale?
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da daca vrei si pe spate sa fie amplificate.
Sus
tanky

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok atunci oferitimi ceva amplif bun in 300-400 lei cu 4 canale,asa si inca ceva va trebui sa imi antifonez usile?
Sus
danpalarie
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_460/
ceva mai bun la pretul dat nu prea stiu ce este, poate un magnat rx44 insa ala e 600 roni.
Referitor la antifonarea usior, nu e bai, uneori investitia in insonnorizare nu isi merita banii, insa cu timpul daca vei mai stringe ceva banuti o vei face, acum e important sa dai cit mai mult pe sistem ca peste o luna sa nu regreti cai fi dorit ceva mai fain. Oricum eu ramin la ideaia a uni sistem pe fata calitativ(cum e cel de la helix) si amplificate cu un amplif pe undeva la 80 wats. Dupa un timp oarecare iti vei cumpara un sub iar boxele vor lucra numai pe partea de inalte. Succese, insa daca vrei 4 difuri si sa mai fie amplificate cu ceva bun ai nevoi de ceva mai multi bani Smile Wink

tanky

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai se merita sa amplific 4 difuzoare ? ca din cate mi-ai tot zis ai insistat doar cele din fata Very Happy sa stiu nici sa nu arunc banii asa degeaba fara rost sa pun si pe spate si sa fie degeaba.Cum ii mai bine sa fac de inceput ? sa iau difuri doar fata si sa le amplific si amplifu sa fie de 4 canale sa nu trebuiasca dupaia sa il schimb?si pe spate ce difuri mi-ai recomanda?
Sus
danpalarie
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, gata am inteles ce iti doresti, uite ce configuratie iti ofer, e ultima din partea mea, acum te vei uita si iti vei calcula cu cit vei iesi, iti prezint un sistem decent:
Pe fata sistemul pe 16,5 de la helix: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
Pe spate coaxiale de la helix pe 13: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/E_105_Esprit/
Si la aceste 4 difuzoare acest amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_460/
Player pentru masina asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-1120MP/

Iata un sistem de care vei fi multumit. Succese la procurare

tanky

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca voi ramane la ultima variata Razz ms mult pt sfaturi Wink
Sus
danpalarie
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 25, 2009 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e pentru ce, succese la cumparaturi, si sa ne prezinti sistemul cind va fi gata Cool Cool Cool Cool
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Sep 26, 2009 1:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O mica completare,mergi pe acel Pioneer 5900mp.Il am si e un player foarte bun,mult mai bun decat cel recomandat de Dan.Succese
Sus
danpalarie
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 26, 2009 8:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corect leone intradevar e ceva mai fai, uite ca si eu am un player asemanator cu ala Rolling Eyes Insa ma gindeam la bugetul ce il are Crying or Very sad
tanky

MesajTrimis: Sâm Sep 26, 2009 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da imi place si mie mai mult Pioneer 5900mp da ii scump Very Happy si nu prea as cumpara lucruri sh Razz faza e ca mi-ar place sa aiba si usb si bluetooth da nu poti sa le ai toate cu bani putini asa ca .. Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum