|
|
|
Autor |
Mesaj |
KID

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 2:36 pm Titlul subiectului: Astept si eu un rapsuns |
|
|
Dragilor, am postat pe subwoofer si pe sisteme GPS. Va rog mult daca se poate o parere la ce am intrebat eu acolo. Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
raspundem, raspundem....
ne-a cam luat prin surprindere volumul mare de mesaje si tre sa ne obisnuim...
pentru chestii urgente / intrebari / comenzi, daca nu primesti un raspuns suficient de repede aici, da un telefon: 076.52.55.466 sau 072.04.20.265 |
|
Sus |
|
 |
KID

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, multumesc frumos. Din pacate sunt la Moscova si deja am dat o multime de telefoane pentru un subwoofer, te rog sa ma crezi ca mi-e un pic peste mana. Nu te supara. La cat de interesat sunt, daca eram acasa va faceam deja o vizita, ca nu mai am rabdare pana ma intorc Si pentru ca scriu la capitolul Feedback, trebuie sa spun ca apreciez ce faceti si va felicit. Pentru oameni entuziasti cu inima si cu know-how, va doresc sa cresteti intr-un an cat altii in zece! numai bine!
PS: astept raspuns despre Basslink ca asta ma doare, GPS-ul nu e asa important pentru mine. Thanks! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|