Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Astra G 5 usi audio kit

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Mirci

Data înscrierii: 30/Oct/2006
Locație: Prahova

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 9:41 pm    Titlul subiectului: Astra G 5 usi audio kit Răspunde cu citat (quote)

Am un Sony CDX-S2050 scoate 4x50 dispun de 7.000.000 vreau sa-mi schimb toate boxele din usi.(am si tweetere in usi dar nu tin neaparat sa le schimb);dimensiunile: pe fata sunt de 16.5 si pe spate 13.Ce marca sa-mi pun adica vreau sa am claritate si mult bass.PS: am avut woofer JBL 300RMS Very Happy,m-am plictisit de el vreau boxe acum dar ce va bun.As vrea sa scoata 40-50 rms fiecare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un hu are de obicei 4*25 deci prin urmare ca sa scoti 50 w rms trebuiesc amplificate difuzoarele
Sus
Mirci

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun atunci 4 boxe care scot fiecare 25 rms dar sa se auda frumos.Ms pt. raspuns
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci pe fata sistem de 16,5 : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Classic_C6A/
spate sistem de 13 : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Classic_C5A/

Se depaseste putin bugetul 50 ron dar eu zic ca merita acum poti sa astepti si parerea celorlalti...

Difuzoarele astea merg bine si pe player si se vor auzi mai bine in cazul unei amplficari cat de mica ar fi ea spre exemplu : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/BLAUPUNKT/GTA_4_Special/
Sus
Mirci

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar nu trebuie sa intifonez usi chestii,mi-e frica sa nu se auda ca boxele originale,sa se uda mai prost.Am blaupunkt pe ea.
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca nu sunt blaupunkt boxele originale ... sunt niste javre oridinare (stiu ca si eu le-am schimbat).
vezi ca mai nou pe be-loud exista un kit de insonorizare de la stinger. incearca-l ... costa aprox 2,5 mil si zic eu ca o sa se simta diferenta.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Speaker_Kit/
ti-ar prinde chiar bine. sa stii ca o insonorizare buna face minuni. oricum, nu prea inteleg faza cu difuri cu basi...adica ai avut un sub si acuma vrei acelasi bas de la niste difuzoare?....pai asta nu se va intampla niciodata.
oricum, calitate si decibeli multi nu vei obtine dintr-o amplificare de player. cat despre DLS....sunt excelente dar pretul deja lasa de dorit. mai bine te-ai orienta pe magnat classic sau jbl power (astea din urma daca te vei hotara sa iei si un amplificator)
Sus
Mirci

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Greu greu........ Crying or Very sad sa zic ca fac rost de 8 mil dar tot nu-mi ajung
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fi atent. cumpara un kit de insonorizare si schimba boxele pe fata. o sa fie mai bine decat sa pui 4 boxe fara insonorizare. apoi cand mai strangi bani iei un amplificator pe 2 canale ... sau unul pe 4 si le schimbi si pe alea pe spate Smile
Sus
Mirci

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Clarion/.daca le iau pe-astea 2 plus kit insonorizare si vad yo cand imi iau amplificator,sau nu-mi mai iau, ce-are.Din cate stiu Clarion este firma buna se aud bine boxele in general
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-ai inteles. n-a zis nimeni ca n-ar fi bun head-unitul. ideea e ca o sa se auda incet si cu distorsiuni mari cand dai volumul mai tare pentru ca n-are putere amplficatorul integrat din head-unit. poti sa pui si focal utopia (boxe) ca tot slab o sa se auda pe un amplificator de head-unit.
gandeaste-te logic ca in "cutia" aia mica sunt integrate si un tuner radio, si un cd-plyer si un amplificator. cat de performant crezi ca poate fi amplificatorul ... ?
Sus
Mirci

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yap,am mai citit pe-aici pe forum fara amplificator nu fac nimik asta este trebuie sa-mi iau unul
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine acu .. sunt si amplificatoare slabe. am avut eu un blaupunkt ... si nu prea avea vlaga in el desi avea 4x45rms.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pasul spre difuzoare amplificate trebuie facut numai dupa ce in sistem exista si un subwoofer si usile cat de cat antifonate.
Daca amplifici difuzoarele fara subwoofer nu vrei avea un sunet echilibrat.
Si eu iti recomand sa pui ceva bun pe fata si eventual sa investesti in usi si pe spate nimic... eventual doar coaxiale care oricum sunt mult mai bune decat ce ai din farbica si sunt sensibil mai ieftine decat sistemele (DLS 225 de exemplu)
Difuzoarele Clarion de care vorbesti sunt destinate amplificarii de player, asa se aud OK, amplificarea nu scoate cu mult mai mult din ele. DLS C6A insa merita amplificate.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum