Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Astra H insono

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
modream

Data înscrierii: 05/Mai/2008

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 3:25 pm    Titlul subiectului: Astra H insono Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa-mi insonorizez pasajele rotilor, pe exterior, am vazut ca la unele masini este un fel de mocheta acolo.
Eu m-am gandit asa: sub aparatorile de plastic de pe interir pun Vibroplast M1, un strat de autovapant, apoi pun aparatoarea de plastic la loc, si apoi: - Splen de 8mm sau Izoton v10 si un strat, doua de autovapant sa le izolez de umezeala si de actiunile mecanice (pietricele, noroi. etc).
Aici astept sfaturi de la cine se pricepe mai bine, ce materiale ar fi mai potrivite sa reziste si sa-si faca si treaba...

La motor, pe peretele antifoc pun Izoton V10.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 5:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Toate bune si frumoase numa muta topicu la diverse sau altceva, ca aici se prezinta nu se cer sfaturi Wink Sper sa nu te superi, e un sfat prietensesc, bafta la antifonare, ai idei destul de interesante...................poate ajungi sa capitonezi masina cu mocheta ca Rolce Royce Laughing
modream

Data înscrierii: 05/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2008 11:42 am    Titlul subiectului: am mutat, se poate sterge! Răspunde cu citat (quote)

ok ,se
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum