|
|
|
Autor |
Mesaj |
modream
Data înscrierii: 05/Mai/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Lun Mai 05, 2008 3:25 pm Titlul subiectului: Astra H insono |
|
|
Vreau sa-mi insonorizez pasajele rotilor, pe exterior, am vazut ca la unele masini este un fel de mocheta acolo.
Eu m-am gandit asa: sub aparatorile de plastic de pe interir pun Vibroplast M1, un strat de autovapant, apoi pun aparatoarea de plastic la loc, si apoi: - Splen de 8mm sau Izoton v10 si un strat, doua de autovapant sa le izolez de umezeala si de actiunile mecanice (pietricele, noroi. etc).
Aici astept sfaturi de la cine se pricepe mai bine, ce materiale ar fi mai potrivite sa reziste si sa-si faca si treaba...
La motor, pe peretele antifoc pun Izoton V10. |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Lun Mai 05, 2008 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate bune si frumoase numa muta topicu la diverse sau altceva, ca aici se prezinta nu se cer sfaturi Sper sa nu te superi, e un sfat prietensesc, bafta la antifonare, ai idei destul de interesante...................poate ajungi sa capitonezi masina cu mocheta ca Rolce Royce  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
modream
Data înscrierii: 05/Mai/2008 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar Mai 06, 2008 11:42 am Titlul subiectului: am mutat, se poate sterge! |
|
|
ok ,se |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|