|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
emy_BC
Data înscrierii: 09/Ian/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 10:37 pm Titlul subiectului: At un SFAT Urgent -PIONEER 307 |
|
|
Sal,am posibilitatea sa iau de la cineva un subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D4/ ieftin.Acum statia mea are 2 iesiri 4 ohmi de 75w,sau in punte la 4 ohmi 210w RMs.Acum stiu ca subwoofer respectiv merge pe statie cu o singura iesire la 2 ohmi cu bobinele legate in paralel,da la statia mea cum e mai bine sa o leg?Leg o singura bobina cu statia in punte la 210rms -cat are dif pe o singura bobina daca total are 400w RMS.Este vreun risc sa stric difuzorul,sau sunt distorsiuni?Sa leg fiecare iesire a statiei pe 4 ohmi la fiecare pereche de conectori ai difuzorului ,dar am inteles ca nu dau acelasi semnal exact si pot strica diful.Nu ma puneti sa schimb statia .Astept un sfaat |
|
| Sus |
|
 |
zolll Pasionat
Data înscrierii: 25/Apr/2008 Mesaje: 51
|
Trimis: Joi Iun 19, 2008 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Statia nu o poti folosi cu wooferul, deoarece iti trebuie o staie care sa aiba performante maxime la 2 ohmi sau la 8 ohmi.
Apropo de legat, trebuie sa o legi neaparat in punte, altfel poti sa strici difuzorul daca legi iesirile separat pe fiecare bobina. Problema ar fi ca fiecare bobina primeste semnal diferit in cazul asta, statia ta fiind stereo. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|