|
|
|
Autor |
Mesaj |
VALIROLAND
Data înscrierii: 28/Ian/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 12:04 am Titlul subiectului: ATENTIE UN RADAR CIUDAT A INTRAT IN SCENA |
|
|
Salutare.Sa va povestesc cum mi-am loat o in freza.Am cel mai bun model de la yupiteru spve 92,solar si cu toate cele credeam eu,pana acu 2 zile.Mergeam spre Buzau dinspre Ploiesti si mai sus de Albesti vad un Logan pozitionat strategic.Ma uit cu un ochi la detector.....mut.Norocul meu ca am mai redus putin .Trec de Logan si la un km distanta SASE ECHIPAJE nu faceau fata sa opreasca toate masinile jmechere cu superdetectoare.Am ramas ca la dentist,94 km,6 puncte si 3,5 mil.Nu pot sa cred .Detectorul asta chiar e super performant si de un an nu m a tradat nicioadata,indiferent de radarul intalnit,si conduc in medie 5000 pe luna.Am crezut ca are ceva si am mai luat azi un bel 965 ca altceva nu mi-a picat in mana asa repede.Acum le folosesc pe amandoua pana ma lamuresc care e problema,dar o zi a fost deajuns sa ma satur de alarmele false date de bel.Yupiteru doar aprinde un bec la peco,iar belu bazaie de ma dispera.Garcea a zis cand l-am intrebat ce radar au folosit ca e unul vechi facut de nea nicu la cap Gherghita.Naiba sa ii ia.Acum merg cu 2 detectoare si tot stau cu frica pana ma lamuresc ce radar a fost ala.Daca ma mai frige odata in sase luni,raman sportiv.Astept pareri,si grija mare.Era acolo o adevarata desfasurare de forte.Eu am avut poza cu nr 425 din acea zi si era abia ora 14.SI credetima pe cuvant ca odata cu mine era oprit si A8 si UN Ford si ambele aveau detectoare pe bord.ASTEPT PARERI |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 2:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Faptul ca incepand de la 1 decembrie 2006 folosirea detectoarelor de radare a devenit legala nu inseamna ca limitele de viteza nu mai exista.
Care mai e rostul echipajelor cu radare daca toti avem detectoare si reducem viteza in preajma lor si in rest rupem soseaua?
Mi se pare normal sa faca si ei ce pot.. apeleaza la alte tehnologii care le permit sa-si faca treaba: camere video care nu pot fi detectate de nici un fel de detector (curent sau viitor), radare vechi care functioneaza in alte benzi decat cele din zilele noastre si care sunt detectate de detectoarele de radare etc...
Trebuia sa-i ceri certificatul de la metrologie sa verifici ca e un aparat aprobat si verificat (ai dreptul sa ceri asta la fel cum ai dreptul sa-l rogi sa se legitimeze) si cu ocazia asta vedeai si ce model / tip era. |
|
Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte interesanta povestea. Mi-a dat de gandit, tinand cont ca eu merg prin tara aproximativ 9.000 KM / luna. Eu am un detector Cobra cumparat acum 2 ani de la cineva care mi la adus de afara, si de atunci nu am luat nici un radar. Cei drept tipa aproape la toate benzinariile si uneori e foarte enervant, dar cu toate astea si-a facut treba pana acum. Am intalnit si eu un radar tipul vechi, de ala care se monta pe bara de la masina si detectorul nu a inceput sa " tipe " decat atunci cand mai aveam vreo 20 m pana la el. Radarul asta il intalniti uneori pe drumul de la Bucuresti catre Buzau imediat dupa ce ati trecutde intersectia cu drumul care face la stg. pentru Mizil, sau in Targul Frumos catre Iasi.Oricum mie mi se pare ciudat ca un detector destul de bun sa nu detecteze un radar de generatie mai veche, desi se spune ca au atatea benzi , inclusiv cateva din benzile folosite in afara tarii noastre.
Eu chiar sunt foarte curios daca nu cumva exista vreun alt dector sau o alta solutie cu care sa poti spune ca esti mai sigur decat cu detectoarele consacrate pe care le cunoastem cu totii. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|