| |
| Autor |
Mesaj |
redzone

Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 9
|
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Mai 01, 2007 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare !
in primul rand HU ... dintre cele Ii alegeri ale tale prefer alpine !
difuri fatza ... incearca sistem de difuzoare cu II componente ( chiar dc sunt mai scumpe .. se merita ) urmand ca cele din spate sa vina mai tarziu !
adaptare :
pe fatza de la 13 la 16.5 sau 17 .. usor realizabil ... munca putina .. efecte sesizabile .. in bine !
pe spate ... de la 13 la 20 ... am facut adaptari de la 13 la 16.5 si de la 13 la ovale ... cred totusi ca la 20 no sa mai ai loc de luneta sa infiletezi holsuruburile de prindere !
numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
redzone

|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| referitor la HU cred ca port-ul USB este mai mult decat binevenit.cu un stick de 1gb rezolvi multe(si calitate).alpine are iesire de sub dar din pacate nu are USB.cat priveste dif pe componente........nu prea stiu cum ar da twiterele pe logan.adik nu stiu unde sa le pun sa nu ma incurce(si firele sunt o problema).sincer le-am luat si eu in calcul dar CRED ca e mai comod cu coaxiale.dak a pus cineva pe logan twitere rog foto.cu 20 pe spate nu m-am gandit la spatiu-luneta.cred ca ai dreptate.oare nu e posibil sa le prind prin portbagaj???eventual cu surub-piulitza? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
nusj cat de mult se patreaza calitatea prin portul ala USB ... vezi ce te sfatuiesc si altii !
tweterele se prind ori pe stalpii fatza ... ori la locasul de reglar oginzi in cazul in care ai oglinzi electrice !
prinderea surub piulitza este buna ... dar ai nevoie de adaptare de la 13 la 20 ... nu zic ca nu este posibila ... dar sar putea sa te inalti f tare cu inelele adaptoare ... asta ar ins sa mai tai din tapiseria deckului ... si sa mai urci pe el ink 20 mm ! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| redzone a scris: | | dak a pus cineva pe logan twitere rog foto. |
http://www.be-loud.ro/forum/download,id,673.html _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
redzone

|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci sa stau cuminte si sa pun pe spate magnat-urile de 16.5?
iar pe fata cele de 13?ca si putere ar fi destul.50 rms fata si 60 rms spate. |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puterea va fi cea a HU nu a boxelor deci 4 x22 sau cat are HU tau .Alpine cred ca are 4 x 18 .De ce nu incerci asa http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/ si lasi boxele din fabirca pe spate care se descura mami mult decat bine pe parte de medi si bass.. si o sa ai un sunet calitativ in fatza.. nu te speria cu montajul tw e usor de facut . Daca nu iti place sistemul asta pori incerca ori ce sistem cu putere pana in 50W RMS.. e mare dif intre sist si coaxiale merita efortul si incarca de 16.5 in loc de 13 |
|
| Sus |
|
 |
|