|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Mai 30, 2008 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vlad_andrei a scris: | | Andry, sa nu intelegi ca m-am suparat, eu doar am argumentat de le ce-am recomandat. Bafta! |
e bine atunci. la fel si aici .
niq, din cate imi dau seama, acolo poti pune doar anumite tweetere, care au adancimea mica. dar, intr-adevar, este un loc in care le instalezi si repede si cu usurinta...sau nu? trebuie sa scoti fata de usa ca sa tragi cablu de la crossover la tweeter, sau ai alta varianta?
_________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
smockerbv
Data înscrierii: 19/Mai/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Andry a scris: | ...
smocker ... ti-ai luat pana la urma ? esti din Brasov? Vreau sa iti ascult si eu sistemul nene  |
dupa multe cautari, am gasit configuratia ideala pt mine:
- HU Sony CDX-GT414 - 399 lei
- boxe (fata si spate) Sony XS-F1335 - 99 lei perechea
TOTAL 598 lei
problema este ca site-ul pe care se pot gasi aceste produse, este unul cu o multime de intrari dar cand vine vorba de comanda ... mai greu
asa ca am renuntat la intrarea USB si la difuzoare pe 3 cai si m-am decis la configuratia
- HU: Sony CDX-GT212 - 294.9 lei
- boxe (fata si spate): Sony XS-F 1325 - 79.9 lei
TOTAL: 454.7
Andry, inca nu am sistemul, dar ma vei auzi cu siguranta prin brasov (daca sunt singura masina pe strada )
nu voi regreta configuratia niciodata pentru ca sunt familist (deci volum redus la difuzoare) si am un logan (care este asa o masina atat de buna incat va trebui schimbata inainte sa imi pot da seama cat de rau sau bine suna sistemul - parerea mea)
voi reveni cu ceva detalii dupa montaj.
|
|
| Sus |
|
 |
smockerbv
Data înscrierii: 19/Mai/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am montat sistemul!!!
Varianta finala:
- HU: Sony CDX-GT222 - 294.9 lei
- boxe (fata si spate): Sony XS-F 1325 - 79.9 lei
TOTAL: 454.7
Sony CDX-GT212 nu mai era in stoc, dar 222 este versiunea lui mai noua. Si daca tot era la acelasi pret ...
Sunt f. multumit de sistem - este suficient pentru ce imi trebuie mie.
Pentru cei interesati de montaj (l-am facut la un service Dacia din Brasov)
- m-a costat aproximativ 150 RON (HU si 4 boxe, fara decupaje suplimentare)
- a durat cam 2,5 ore (de cand am avut programare pana am iesit din service).
Multumesc inca o data forumistilor pentru sfaturi si celor de la Be-Loud pentru calitatea serviciilor si produselor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|