| |
| Autor |
Mesaj |
PanzerProblem
Data înscrierii: 19/Aug/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Aug 19, 2006 12:24 pm Titlul subiectului: Audio pe SEAT IBIZA 2006 |
|
|
Salutare. Ma intereseaza sa pun doua difuzoare pentru usile spate la SEAT IBIZA 2006 ... CDplayerul este SONY 4x50 W. Diametru boxelor care ar intra ar fi de 16,5 - 17 cm ....iar locasul tweterelor ar fi langa clapeta de deschidere usa.
Astept un sfat pentru a comanda la Be-loud....imi sta capul la DLS B6, DLS C6, Sony Explode XS-HT170SN ....
Mentionez ca CDplayerul este Sony CDX-GT200 ...adica asta
http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action?product=CDX-GT200&site=odw_ro_RO&pageType=Overview&category=ICA+CD+Tuners
Daca ma puteti lamuri si indruma catre un sunet cat de cat de calitate ....voi fi recunoscator |
|
| Sus |
|
 |
PanzerProblem
|
Trimis: Lun Aug 21, 2006 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eee ce ziceti ? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Aug 21, 2006 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
DLS B6 ar fi super OK, merg puse pe player si tweeter-ul incape in usa cu siguranta.
DLS C6 ar fi mai bune dar ca sa merite investitia ar trebui amplificate. Poti sa le pui si pe player dar nu vei scoate din ele tot ce pot.
Despre Sony la capitolul difuzoare auto nu vreau sa comentez.
Pe fata ce ai? |
|
| Sus |
|
 |
PanzerProblem
|
Trimis: Mar Aug 22, 2006 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe fatza nu stiu ce am cred ca philips sau ce monteaza astia in grupul VWAG...
Doresc modelul DLS B6A care l-am gasit pe site la DLS...
Ce are in plus B6A fatza de B6 ......daca aveti eu fac comanda |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Aug 22, 2006 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
cele cu A in coada sunt modelele noi (2006-2007) care inlocuiesc modelele vechi cu nume similare. Sunt aceleasi produse in 99% din cazuri.
La seria Reference am vazut unele modificari la design si poate materiale dar specificatiile si preturile sunt identice.
Nu stiu daca B6A a ajuns in Romania dar daca a ajuns pe ala il vei primi. Pentru unele modele Reference stiu sigur ca avem noile produse.
Trimite-ne un email cu intrebarea sa nu uitam si intrebam la importator de B6A. |
|
| Sus |
|
 |
PanzerProblem
|
Trimis: Mie Aug 23, 2006 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar de PS6 ce spuneti ....ca sunt in dubii...nu stiu ce sa comand DLS B6 sau DLS PS6 ... |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Aug 27, 2006 11:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
In mare, cam orice sistem peste B6 necesita amplificare separata. Daca va ganditi ca pe viitor sa adaugati un amplificator pentru difuzoarele din autoturism, va recomandam cu caldura sa mergeti pe DLS C6 sau PS6, sau, mai spectaculos R6 sau MS6. Daca nu aveti insa aceste planuri, ramaneti pe B6 intrucat sunt alegerea corecta in acest caz, orice urcare in gama insemnand fara amplificare corespunzatoare bani aruncati.
Toate produsele DLS in discutie se afla pe stoc. Asteptam cu interes comanda dumneavoastra. |
|
| Sus |
|
 |
|