Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

audio pentru Aveo 5 usi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
madves

Data înscrierii: 09/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2007 12:40 pm    Titlul subiectului: audio pentru Aveo 5 usi Răspunde cu citat (quote)

Masina mea are un cd-player Blaupunkt (4x40) si difuzoarele standard. Pentru o imbunatatire a sunetului m-am gandit initial doar la un player Alpine 9870 R, dar astept si alte pareri, atat pentru HU cat si difuzoare/sisteme. Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
madves

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2007 2:59 pm    Titlul subiectului: ] Răspunde cu citat (quote)

Pentru spate m-am gandit la Ground Zero GZRF 46X, care merg fara modificari, sau sa iau unele mai mari in dimensiune si sa gauresc placa
spate?
Precizez, ca vreau sa sune bine, nu "tare".
Sus
Axel
Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2007 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa stii ca HU-ul din fabrica mi se pare destul de bun pt cei fara pretentii in reglaje si putere. Functia X-Bass face sunetul mai cald, fata de alte playere care nu au decat loudness (la cele de baza ma refer). Daca vrei ceva mai bun si vei vrea si in viitor un subwoofer si toate cele, i-ati de acum un HU bun ca sa nu le mai tot schimbi. Eu nu as fi schimbat HU-ul daca avea mp3, dar ma saturasem sa stau cu 10 de cd-uri prin masina.

Daca nu vrei sa faci modificari pe spate, GZRF 46X sunt cea mai buna alegere, zic eu. Confused

Acum depinde de tine, ceea ce vrei. Wink
Sus
madves

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2007 5:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, nu pot spune ca suna chiar rau, dar imi lipsesc tweetere-le de pe stalpii parbrizului, si acest fapt se simte bine in lipsa frecventelor inalte, in rest sunetul din masina mi se pare destl de bu si "centrat".
Initial ma gandeam sa mai adaug 2 tweetere, in serie cu difurile din spate, dar nu stiu daca merita sau sa schimb difurile cu tot?
A 2a problema ar fi de legata de schimbarea player-ului, cu unul cu raport calitate/pret destul de bun.
Sus
madves

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2007 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De Pioneer TS-H467 ce parere aveti?
Sus
Axel
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 1:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer-urile nu cred ca se compara cu Ground Zero (adica sunt slabe) Smile . Daca vrei sunet puternic pe spate si ceva bass, atunci trebuie sa faci ceva modificari in placa, iar daca nu, poti merge pe GZRF 46X care sunt cele mai laudate din clasa 4x6", dar nu prea se gasesc (se aduc la comanda,cica Question)

Pe fata nu stiu de cati cm sunt difurile, dar daca vrei sunet ca lumea, pune-ti un sistem bun.
Iar ca HU, Pioneer DEH-P40MP este cel mai bun in raport calitate/pret. Eu nu mi l-am pus pe ala ca nu se potriveste deloc cu bordu`, dar daca treci peste asta, vei avea un super player. Very Happy
Sus
madves

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma intereaseaza un sunet puternic si cat mai calitativ, la blaupunkt-ul care-l am volumul sta la 8-10;Vreau boxe spate cat mai performante, parerile sunt impartite, si din performante nu ar trebui sa sune rau Pioneer TS 467, Ground Zero nu stiu cu suna, fiecare firma are un "sound" specific;
Legat de Infinity REF 4622 si eu m-am gandit la ele;Varu-meu are pe Logan un sistem JBL pe fata de 2 ohmi(JBL coaxiale pe spate), si player un Pioneer la vreo 300 euro, si nu are probleme cu finalii.
In alta ordine, P40 este bun, dar rosu si albastru nu da bine cu verdele din bord.
@Axel> Ce player ai ales?
Sus
Axel
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am Pioneer 2920. Lumina alba la display si verde la taste, asa ca se potriveste. Nu-mi trebuie mie cine stie ce setari asa ca l-am ales pe asta si e bunicel. Daca vrei un player bun si care sa se si potriveasca cu bordul, eu zic ca Pioneer 5900 MP ar fi o alegere f buna.

Daca asculti muzica la volum asa de mic, eu zic ca mai intai sa pui un sistem bun pe fata apoi sa te gandesti la cele din spate (s-asa alea nu prea se simt la volum mic, depinde cum le reglezi).

Un exemplu de ce ti-ai putea pune pe fata:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_K5/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_130/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
Sunt multe posibilitati, numai sa te hotarasti. Wink
Sus
madves

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, m-am gandit la Pioneer 5900MP, dar pretul este destul de sus ...
Pe fosta masina (Matiz) am avut Pioneer 2900MPB, spate JBL CS3196 si fata MTX THX502, aveam bass si inalte, dar acum mi se pare ca suna
mai "centrat" (calculat), de asta ma gandesc ca daca se pun difuzoare mai performante la aceeasi dimensiune ma gandesc ca suna bine (maine o sa ma uit sa vad ce difuri am pe spate).
Am mers si cu Spark, varianta cea mai de top, dar intr-adevar suna altfel,erau medii, inalte dar lipsea bassu'.
Sunt curios cum o sa ti se para GZ cand o sa le pui pe masina! pioneer 2920 are destule reglaje, suna binisor si pretul e bun.
Sus
Axel
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Abia astept sa le primesc, le-am gasit f greu. O sa-ti spun o parere despre ele de indata ce le montez. Bafta! Wink
Sus
madves

MesajTrimis: Mie Dec 12, 2007 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc Axel!
Moderatorii (administratorii) pot sa inchida topicul!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum