Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Audison APK 163 , 3 cai

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
campers

Data înscrierii: 23/Iun/2017

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2017 12:34 am    Titlul subiectului: Audison APK 163 , 3 cai Răspunde cu citat (quote)

Va salut .
Mi-am cumparat pentru masinuta mea , un set de difuzoare Audison APK 163. Ca specificatii sunau ok , iar pretul la care erau la lichidare de stoc m-au facut sa le iau fara sa stau pe ganduri .
Nu sunt insa foarte multumit de ele . Am vazut ca in general , sunt cam 300+ EUR , iar in RO pe la 12-13 milioane .

Am un amplificator cu 60w pe canal la 4 ohmi , iar in punte vreo 140w parca .
Casetofonul este un Sony wx900bt 2din.
Vreau sa zic ca , ele conectate direct la casetofon , sa zicem ca suna la volum 100% ( destul de clar , dar fara profunzime , fara frecvente joase ).
Daca le conectez la statie pe cate un canal , suna un pic mai tare ( sa zicem 120% volum) si cu putin mai mult bas .
Daca le leg in punte , atunci suna putin mai bine , dar parca tot nu suna ca niste difuzoare de 300 euro .
Ma intreb daca cumva nu or fi contrafacute ? Am si aruncat cutia ca prostalaul , poate avea vreo serie , ceva , acolo .

Exista vreo metoda cum as putea sa le verific daca sunt contrafacute ? Ori toate astea se intampla din cauza ca au 92 (sau 93 ? nu mai retin) db ? Si de fapt si practic , ele nici nu prea au nevoie de amplificator ?
Nu stiu , la difuzoarele care le-am avut pana acum , se cunostea cand erau pe amplificator extern si cand pe casetofon , diferenta de la cer la pamant . Ei , la astea , nu prea ..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2017 8:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pĂŁcate pt. tine, ai niște difuzoare care habar n-ai ce pot, folosite prost. Ce ai tu acolo au nevoie de cel puțin 150w per ch sĂŁ cĂąnte bine + un player strĂŁlucit... nu sony.
campers

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2017 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e chiar 'din pĂŁcate', cĂŁci de aia le am cumpĂŁrat, știam de la alții ca sunt niște scule foarte bune! Smile
Dilema mea este dacĂŁ le pot verifica cumva sa fie Ăźntr-adevĂŁr ce scrie pe ele, și nu niște petarde fĂŁcute pe vapor, cu numele audison pe ele.
CĂŁci am gĂŁsit un lrx 5.1 la un preț ok, sh, și l as cam lua. AtĂąt ca e cam departe și vĂąnzĂŁtorul nu vrea sa Ăźl trimita prin posta, și Ăźmi e sa nu merg pana acolo și sa sune tot prost.
Sony asta cĂąnd l am luat, era singurul la un preț acceptabil cu 3 preout uri, de aia l am cumpĂŁrat, dar se pare ca nu a fost o decizie bunĂŁ. Îl voi schimba.
Stația nu ar fi chiar F slaba , e vorba de un jbl gto 755.6ii, dar luatĂŁ sh și mi a fĂŁcut ceva necazuri la Ăźnceput, motiv pentru care nu știu de unde sa Ăźncep cu Ăźnlocuitul. De la stație sau casetofon.. Sau poate chiar boxele or fi chinezești..
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2017 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amp + insonorizare, abia apoi playerul. Poate ai șanse sa te mulțumeascĂŁ și sa nu trebuiascĂŁ sĂŁ-l schimbi.

De unde ai cumpĂŁrat boxele? Slabe șanse sĂŁ fie contrafĂŁcute avĂąnd Ăźn vedere setup-ul tĂŁu actual. Dpmdv nu boxele sunt veriga slabĂŁ din sistem.

campers

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2017 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ..am bagat mana (adanc ) in buzunar , si am luat un hertz hdp4 . voi folosi 2 iesiri pentru componentele astea , plus 2 iesiri punte pentru viitorul subwoofer .
apoi voi lua niste coaxiale cu alta statie pentru difuzoare spate .
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2017 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CĂąnd Ăźți ajunge, sa pui boxele puțin de proba in punte Very Happy

Boxele coaxiale spate vor deveni SF Smile)))

campers

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2017 2:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma , s-au ivit niste complicatii si nu am mai luat hdp4.
Mi-a ajuns , in schimb , in urma cu vreo saptamana un Power Precision 4x145 la 4 ohmi rms . S-au schimbat radical difuzoarele mele Smile Ma bat gandurile sa antifonez un pic usile fata acum , sunt convins ca difuzoarele pot mai mult .
Pe spate am mers pe Hertz ecx 165.5. Sunt OK pentru spate . Puteam lua altceva mai bun in 400 lei ? ( era util sa intreb inainte , probabil haha)
Mai am un pic si termin si cutia la subwoofer . Asta am luat ceva ieftin , un cs1214 . Nu imi place duduiala prea multa , asa ca ar trebui sa fie decent .
Faza e acum , ca ..raman fara canale . O sa trebuiasca sa mai iau un alpine d8604 , care o sa fac punte pentru Audison-uri , iar PP sa il folosesc pt sub si coaxiale .

Si cand ma gandesc ca totul a plecat de la un amarat de casetofon , care ma enerva ca nu are stick ... Rolling Eyes Rolling Eyes

Oricum , masina asta nu e deloc potrivita pt asa modificari . Difuzoarele se fixeaza in fetele de usi , au nevoie de modificari majore , iar apoi mai si zdrangane si vibreaza ...

Am pus apx 50 mil in muzica , in ea ..si sincer , intr-un focus mk2 am 60 70% din calitatea muzicala de aici cu apx 10 mil.
Dar asta e ...oricum , de voi shcimba masina , o sa pastrez toata muzica ..as a ca nu imi pare rau Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum