Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

audison sr5+...?sub

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
rrobyn

Data înscrierii: 23/Noi/2013
Locație: ONESTI

MesajTrimis: Sâm Noi 23, 2013 3:44 am    Titlul subiectului: audison sr5+...?sub Răspunde cu citat (quote)

salut.am si eu nevoie de o parere sau un sfat.am un amp audison sr5 (http://www.number1sound.com/description-231-Audison-LRx-5.1MT-5+1-Multichannel-26.html )iar ca sub folosesc acum un hertz es 200 (http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Hertz/Energy/Energy-ES-200.4/ ) caruia i-am facut o incinta in mdf urmand indicatiile producatorului.nu se aude deloc rau(pe celelalte 4 canale am 2 hertz esk165 componente wof mid tw si 2 coax 3 cai de la pioneer diag de 25 cm) dar mi-a venit mie in cap sa il schimb.ma gandeam la ceva de la jl audio, focal sau alpine din care sa pot scoate maxim cu amp pe care il am...am vaz ca puterea cea mai mare o are in 2 ohm (300w) stiu ca teoretic ar trebui sa am un sub cu dubla bobina .ma gandeam si la 2 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/JL-Audio/8W1V2-4/ dar nu stiu daca ar fi configuratia cea mai buna.astept pareri sau sfaturi din partea vs ( ma intereseaza doar sub-uri fara incinta, vreau sa renunt la incinta pe care o am pt ca imi ocupa mult prea mult spatiu tinand cont ca am integrat si cele 2 pioneer-uri in ea are 104x34x30 ,vreau sa fac un stealth box pe una din lateralele portbagajului, deaici mi-a venit si ideea cu schimbatul , am mai spus...nu ca nu s-ar auzi bine...asa sunt eu ...cand termin de facut ceva imi vine in cap alta Smile )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rrobyn

Data înscrierii: 23/Noi/2013
Locație: ONESTI

MesajTrimis: Sâm Noi 23, 2013 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni...?nimic...?
Sus
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Mar Dec 10, 2013 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu, sincer, sa fiu in locul tau as cauta sa cumpar un amplificator separat pentru subwoofer. cel putin asa am facut eu. am un audison srx5 dar nu am fost deloc multumit de cei "300w rms" cu care producatorul se lauda ( eu nu-l cred) ca-i are.
cauta un amplificator monobloc stabil la un ohm si un woofer potent.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum