Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Aveti idee ce difuzoare se potrivesc la un Fiat Doblo??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mishutz
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 11:46 pm    Titlul subiectului: Aveti idee ce difuzoare se potrivesc la un Fiat Doblo?? Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa schimb difuzoarele de pe masina din titlu. Precizez ca este de marfa masina si are difuzoarele in bord. Banuiesc ca nu sunt mai mari de 10cm sau maxim de 13cm. Am un Pioneer DEH-30MP si difuzoarele nu fac fata. Multumesc si astept propunerile dumnoevoastra.
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiti cumva si ce filtre ar trebui pentru difuzoare pentru a nu mai reda frecventele de bas (pe care oricum nu le redau bine)?? Multumesc
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 1:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai bine e sa desfaci sa sa vezi exact ce dimensiune au, eu iti recomand cu caldura jbl seria power.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 9:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu m-am tot uitat la modele de 10 cm, parca asa citisem pe un site strain despre marimea boxelor cu pricina si ma orientasem la un model Panasonic. Mi s-au parut a avea o cursa buna a membranei. O sa tin cont de sfaturile voastre. Multumesc
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mishutz a scris:
Stiti cumva si ce filtre ar trebui pentru difuzoare pentru a nu mai reda frecventele de bas (pe care oricum nu le redau bine)?? Multumesc
AI funcita HPF steaza undeva pe la 80-100 vei scapa astel difuzoarele de frecvente sune 80-100 hz mai greu de redat pentru difuzoare slabe
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea e ca fara un subwoofer, 80hz e o frecventa cam inalta de taiere. 50 sau maxim 63 Hz ar fi mai ok, dar daca difuzoarele sunt intr-adevar foarte slabe, 80 hz ar fi mai indicat intr-adevar.
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca sunt de 10 maxim 13 si find si cele standard probabil... ca 80 ar fi ok. intradevar cu niste difuzoare ovale sau 16.5 cred ca 50 sau 63 ar fi indicat .eu am ovale si le tin cu 50.
Sus
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru Asus si KRZ (scuze daca gresesc nick-urile). Eu vreau sa schimb difuzoarele stoc cu unele mai performante. Asta vreau. Nu se pune problema basilor din difuzoare deoarece am un JBL 1204 BP-D pentru basi. Eu caut medii si inalte sustinute de un Pioneer DEH-30MP. Vazusem niste panasonic la 10 cm diam. si am inteles ca si cele de la JBL sunt bune. Cele de la Panasonic parca au cursa mai lunga (din ce se vede in poza) Help pls!
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stie careva o firma care ma poate ajuta cu montajul in Constanta? Ma refer la schimbarea mp3-ului dat de reprezentanta cu Pioneerul meu, schimbarea difuzoarelor si montajul amplificatorului si a subwooferului. Astept pe mail sau pe private. Mersi din nou

Ultima modificare efectuată de către mishutz la Dum Mai 20, 2007 12:39 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca nu te intereseaza basii, ce conteaza cursa? oricum, daca ai BP-D, ai basi din plin, asa ca nu te-as sfatui sa te grabesti la medii si inalte. cauta ceva cu sensibilitate cat mai mare, pentru a putea face fata basilor.
pentru amplificarea playerului, alege un difuzor cu o sensibilitate cat mai mare, din cele enumerate de mine intr-un post vecin:
http://www.be-loud.ro/forum/difuzoare-pentru-hu-difuzoare-pentru-amplificator-t2900.html

Sus
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am uitat prin site si pe link-urile acelea.. Difera foarte putin ca sensibilitate. Am inteles ca si marimea tweeterului conteaza. O sa vad ce ramane pana la urma. JBL sau Panasonic. Ambele marci m-au multumit de-a lungul timpului. Mersi pentru ajutor.
d-rive

Data înscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 10:26 am    Titlul subiectului: doblo Răspunde cu citat (quote)

Sal Mihai.
Sa ne zici ce ai facut pana la urma pe masina cu difuzoarele, ce a iesit, cat esti de multumit Smile

mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am pus niste JBL-uri de 10 cm care sunt de o calitate mai buna decat rasurile alea puse din fabrica.
d-rive

Data înscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bun, si celelalte de 16,5 din usi? Le-ai lasat pe cele originale? Suna bine?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum