ma intereseaza daca aveti ipod pt auto (alimentare de la bricheta) si care sa transmita semnalul catre casetofon prin unde radio... am tot cautat pe site-ul dvs dar nu am vazut. Am un ford focus si casetofonul de pe masina nu stie sa faca multe... un ipod de acest gen m-ar ajuta f mult... nu vreau sa dau casetofonul masinii jos pt ca imi ramane un spatiu gol (aceste casetofoane auto sunt mai inalte) si ar trebui sa renunt si la comenzile de la volan, ceea ce nu vreau. atasez acestui mail o poza luata de pe internet cu ceea ce m-ar interesa... ms pt raspuns!
Data înscrierii: 22/Iun/2007 Mesaje: 11 Locație: cluj
Trimis: Vin Iun 22, 2007 7:41 pm Titlul subiectului:
varianta profi se poate instala pe un mini cooper lasand intact sistemul original (adica fara sa schimb mp3player-ul) ? apropo are cineva detalii despre cum se scoate playeru de la mini cooper ca e tare cu dichis bordul sau nishte scheme cu intrarile shi iesirile de la player ca vreau sa montez un ipod (nu varianta cu modulator ca o am deja shi nu sunt multumit ) , o statie shi un woofer
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum