Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AYG
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 3:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AYG multe am auzit despre tine,si bune si rele. Observ ca in continuare te crezi mare si tare. Ai inceput cu mgm acum cu mustata si tot asa. Abia astept sa te cunosc personal sa vad ce comentarii faci si pe urma mea. Ca de asa se poarta . Pacat ca daca continui asa cred ca o sa ajungi sa nu te mai bage lumea in seama. Observ ca in domeniul asta nu cred ca este cazul sa te dai mare cat ai dat tu pe sculele tale,si sa te dai mare in fata lui mgm si la multi altii. Sunt persoane care au bagat MULT mai multi bani in masinile lor si nu se dau grande pe aici.Toate astea nu aduc decat o simpla stare de greata persoanelor care citesc despre tine.
Pacat.
Poate daca erai muncitor , stiai sa vb mai frumos poate acum scorul era sarit de 150 db de mult timp. Iar cu faza ca noi suntem habarnisti si ca nu stim ca difuzoarelor tale le place muzica..Of of
Sfatul meu prietenesc este sa stii unde iti este limita si sa nu mai comentezi aiurea ca o sa dai de un nebun ca mine la vreun concurs si o sa iti para rau pe urma ca nu ai stiut sa vb frumos:wink:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 8:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SPL 12000

1.Ispas Lucian - 149 db
2.Gheorghe Ludovic - 140 db

inca un comentariu si gata termin... eu am cutie de muzica , nici nu am stiut cu ce se mananca SPL... si gata

seal are mare dreptate, ma refer la modul general, nu in mod special , cam asta am spus si eu dar cu alte cuvinte
Sus
teddyb
Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 11:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma-ti distrus cu categoria asta
"SPL 12000"!!!Smile) suna frumos asa cand se pronunta....URMATORUL e la timisoara pe 2-3octombrie,sper sa vi si ludovic si ayg!!asa nu va mai confruntati aiurea pe forum!!Wink

ps: seal are dreptate....de cand face el,mgm si altii spl,eu cu tine cred ca nu stiam ce inseamna SPL!!!putin respect fata de ei si capu nitel jos,ca asa cum m-au ajutat pe mine mai toti sa dau 148.3 cu UN SINGUR diduzor(nu PATRU),asa pot sa te ajute si p tine altii cu un munte de experienta in spatele lor,bani cu tona cheltuiti si si difuzoare arse in prostie!!!nu o lua in nume de rau,e un sfat!!
Ps2 : vezi ca seal e de 2ori juma cat tine..si e bun pana la un moment!!:€)
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu am cum sa vin la timisoara... am inteles ca este pe mai multe zile , si nu am cum sa lipsesc atata timp de la munca. pana una alta de aici produc bani sa cheltui pe muzica din masina , si pentru familia mea ... chiar imi pare rau ...
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt mai multe lucruri care nu le inteleg , pe care poate in timp le voi intelege, chestia cu clasele... daca ar fi fost toti pusi la gramada, nu cred ca ma clasam pe locul 3. de ce spun asta ... pentru ca au fost cei de la clase mai mici, care au avut unele dezavantaje, motor oprit,mai putine baterii , si au scos scor mai bun ca mine...ma refer la shoka care a avut 142,6 db daca nu ma insel, cu un dif de 12 si cutie cum stie el sa faca... deci eu nu m-am apropiat de scorul lui , dar de ayg... parerea mea , care este doar a mea, si nu trebuie impartasita sa se faca si un clasament pe total participanti... daca gresesc , corectati, va rog... inca nu inteleg departajarea claselor, as fi inteles, doar in cazul in care,eu as fi scos scor de 140db si shoka la spl 2000 ar fi scos scor de 130db, era normal sa fie in dezavantaj, asa...
Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu tine neaparat de mine cat tine de mgm. Ma enerveaza cand ''pustiulicii'' astia noi isi PERMIT sa vb asa de un om care de ani de zile asta face si se loveste zilnic de chestii pe care unii dintre noi nu le stim..In sportul asta cel mai important e sa vb frumos si sa nu comentati aiurea in fata unor persoane care chiar stiu ce fac . Sau la pers care din asta traiesc.
Nu are legatura cat sunt de mare. Eu am o limita. Limita aia NU trebuie depasita. Atat zic Laughing

Ludovic stai linistit. Eu am bagat foarte multi bani si am avut NUMAI sisteme de muzica pana acum. Nu te mai agita pt un scor ca scorul este IRELEVANT.Apreciez mult mai mult o masina care stie sa cante bine decat un amarat de scor. Vreti scor,luati panda ,lucrati un an la ea sa o faceti strong si porma puteti sa comentati.
Apropo alta persoana pe care apreciez pentru ce a facut e BASIC. Consider ca are un record momentan care NU poate fii batut de o alta masina de strada(nu panda).

Pacat ca se ajunge la comentarii inutile pe forumuri si in loc sa ne ajutam reciproc ne atacam,zicem de ala nu stiu ce,de ala nu stiu ce. Ludovic nu te compara in nici un caz cu AYG.AYG a avut un scop in cap(SPL) , tu ai vrut sa sune bine masina(presupun).

Nici masina mea nu da scoruri mari.150 db numa ca la 25-30 hz.
Nu are rost sa te mai agiti atat pentru niste chestii irelevante. Wink
Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PS: ceva ce nu vei avea niciodata AYG

Pentru best show care castigatorul este Gheorghe Ludovic
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va certati degeaba aici...normal ca fiecare e mandru cu ce are indiferent de scor....sunt niste bani investiti,o pasiune(comuna)...ar trebui sa ne ajutam reciproc nu sa fim invidiosi pe unul sau altul.
AYG
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Seal ai mare grija cu aceasta amenintare a ta pentru ca este infractiune. Citeste dreptul penal,
Eu nu ti-am spus tie vreo data ca ai castiat ceva cu scule care nu au fost ale tale. pentru ca nu ma intereseaza, asa ca nici pe tine nu ar trebui sa te intereseze de mine.
mgm de unde sa stiu eu cine e mgm, dupa un timp am cautat pe forum am vz ce stie omu, bravo lui respect pentru asta. orcine se ia de mine nu ma intereseaza cine e. daca ma invata cineva de bine sau de rau incerc sa scot ce e mai bun pentru mine, si ii multumesc.
asa ca domnu' seal nu stiu de ce te agiti atata pentru ca pe mine nu ma intereseaza alte persoane.
asa ca nu are rost sa mai vorbim.

Sus
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ludovic,clasele se fac majoritatea in baza puterii amplificatorului si a numarului de woofere!partajarea intro clasa si nu in alta,o face arbitru evenimentului si lui trb sa ii ceri explicatii de ce intro clasa si nu in alta!!nu se face in baza scorului pt ca se presupune ca nu stii ce scor ai!!!
AYG,nu e vorba ca nu te intereseaza ce zic unii sau altii...dar cu ajutorul persoanelor care stiu mai multe si au experienta in domeniu,poti sa cresti!!!
O curiozitatea: cand ai masurat prima dat,unde ai masurat?!?la relax cumva?!?dak nu era el sa te ajute cu setari crezi ca dadeai scor?!?dak nu ai fi luat incinta dla Yus si nu t ajuta cu date,crezi k reuseai?
parerea mea: toti avem nevoie unu de celalalt,schim d experiente si sgaturi ca sa crestem si dak ai un ategiament agresiv nu cred ca vei putea sa cresti mult...
Ps: sincer,nu e un scor fff hrozav avand in vedere ca: ai alternator,ai baterii,ai cabliri,ai amplif super,ai mai masurat,ai wall si ai4 (PATRU) woofere!!!!ma asteptam cel putin la150...
Oricum,eu iti irez bafta multa in continuare si sper sa ajungi la timisoara,ca pe acolo sunt grei..nu la valcea acu p 25-26...
Numai bine si tot c iti zic nu e o "cearta" ci doar un sfat....
Sus
AYG
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu teddy. Daca un pasionat de sunet arunca niste bani pe un sistem bunicel, si vine altu chiar fiind el si profesionist in sisteme si te ia lu misto, este normal sa il iei si tu de sus, mai ales ca esti nou in sistem si nu sti ce poate unul sau altul, daca vi tu si imi spui mie ca "imi permit sa te corectez" de unde si pana unde. tu sa imi spui mie ca iti permiti sa vb cu mine asa, eu vorbesc cum mi-au vorbit si altii, m-au luat la misto, i-am luat si eu. nu am de ce sa le raman dator, mai ales ca nu ne permitem. vai draga daca ma supara nu stiu care... eu sunt nebun...care-i faza? mi s-a facut o frica de nu mai stiu sa ma duc la wc... daca vorbesti frumos cu mine si cred ca tu personal si alti baieti din car-audio cred ca s-a vazut ca nu sunt cu nasul pe sus cum au spus altii care nu am avut un contact direct sau indirect cu ei... decat vai frate... dar tare cu nasu pe sus esti. normal ca sunt daca ma abordezi asa...

toti care suntem in car-audio trebuie sa ne respectam si sa ne ajutam, nu sa scrie unul sau altul pe forum. dar ce urat arata sistemul tau, dar de ce esti cu nasul pe sus, ce trebuia sa fac, sa le cad la piceoare? sa le fac plecaciuni precum lui Alah... nu...

Rellaxx e un super baiat, putea sa imi dea amplifu si gata, sa imi spuna ca pe el nu-l mai intereseaza, dar a venit sambata seara sa ma ajute la reglaje, de ce? ca nu avea nici o obligatie.... dar omul daca vede ca ma chinui sa scot ceva frumos, ma ajutat... si ii sunt recunoscator pentru asta.

Yus alt baiat cu valoare la 1 noaptea l-am sunat sa imi dea incinta si ma chemat la el sa mi-o dea, de ce, ca putea sa spuna vino maine, dar nu... oare de ce, ca sunt cu nasul pe sus cum spun unii de pe aici?

Daca baietii din car-audio ar fi vorbit altfel de mine nu cred ca acum mi-ar mai fi spus ca sunt fitzos.... dar asta e.... nu accept sa fiu calcat in piceoare....

Stiu si eu cate ceva dar nu ma laud, vreau sa invat cat mai multe, nu acum daca s-a dat 150 db sa ii fac pe toti care intra la noi in car-audio cu ou si cu otet, sa ii amenint sau sa ii vorbesc urat.

Leagat de setari, dadeam peste 150db dar am scos borna de la baterie si sau resetat setariile din mp3, si erau toate pe 0(zero) se mai intampla...

Wink

Sus
Blak
Priceput

Data înscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2010 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ teddy difuzoare arse nu inseamna experienta ...ci mai degraba mai putina experienta ...
Seal
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 19, 2010 2:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Seal ai mare grija cu aceasta amenintare a ta pentru ca este infractiune. Citeste dreptul penal, .

Tu vb serios? E infractiune? Aoleu mamicaaa. Dute si fa o plangere!
Esti fix ca un copil dala mic.Ti-am luat acadeaua?Se vede cat de copil esti prin ce si cum scrii!

Eu nu ti-am spus tie vreo data ca ai castiat ceva cu scule care nu au fost ale tale.

Zau vere ce scule nu au fost ale mele? Asta e noua

pentru ca nu ma intereseaza, asa ca nici pe tine nu ar trebui sa te intereseze de mine.

Din moment ce ai scos pe gura asa ceva inseamna ca te intereseaza

Observ ca multe pers iti dau sfaturi si tot nu intelegi nik.
Sa fii sanatos !
Si astept raspus la faza cu sculele care nu au fost ale mele.
Posibil si masina sa fie furata! Am furat masina!! SUNA la 112!!
Sus
Seal
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 19, 2010 2:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PS: daca arzi amplifu ala stii pe mainile cui ajunge?

Razz
Sus
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 19, 2010 2:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Blak a scris:
@ teddy difuzoare arse nu inseamna experienta ...ci mai degraba mai putina experienta ...

Smile) si ai mai mari au ars difuri...din diferite motive,nu neaparat ca nu au experienta!Very Happy se mai testeaza,se mai incearca,se mai arde si se capata experienta!Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 4 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum