|
|
|
Autor |
Mesaj |
andrei_xxl Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007 Mesaje: 84 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Ian 02, 2008 5:04 pm Titlul subiectului: Balans aiurea |
|
|
Nu stiu ce se intampla cu difurile sau cu playerul meu...
Am asa ceva:
Pe fata
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1025/
Pe spate
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/_XS-F694R/
de fapt se numesc XS-F6941R
HU este tot Sony, CDX GT100
Problema este urmatoarea : de cand mi-am montat difurile fata (singur) daca incerc sa dau fading doar pe spate se aude numai diful stanga-fata iar daca dau balansul stanga-dreapta se aude numai diful dreapta-fata, indiferent daca e fading pe fata, pe spate sau intermediar.
Am totul legat ca la carte, pe fire scrie clar care cum vin, asa ca nu cred ca am gresit cu ceva. Mufa adaptoare pt HU mi-a montat-o cineva pt ca nu am stiut cum.
Inainte aveam doar difurile pe spate si nu aveam probleme cu fading, balans, etc...ce naiba s-a intamplat? _________________ 2009 Ford Ka almost stock. |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 02, 2008 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi o posibilitate ca acea mufa adaptoare sa nu fie legata corect. incearca sa o verifici pe aia si vezi ce se intampla.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
andrei_xxl Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007 Mesaje: 84 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Am rezolvat, era de la mufa. Se poate inchide. _________________ 2009 Ford Ka almost stock. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|