|
|
|
Autor |
Mesaj |
X-Dude
Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 13 Locație: Cernavoda
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 4:50 am Titlul subiectului: bandpass vs reflex |
|
|
care este diferentza dintre cele 2?pentru acelasi difuzor..care scoate sunet mai bun, care scoate db mai multzi? vreau sa stiu diferentele..din toate punctele de vedere..inclusiv fizic...corectatzi-ma dak ma inshel..bandpassu e o cutie reflex..doar ca difuzorul nu iese din cutie...e inauntru si scoate reflex din ambele partzi..d-aia au de obicei 2 gauri:P primitiv spus..cred ca asa e
deci, la sunet se vor auzi mult mai bine frecventzele foarte joase,dar nu va dudui prea rau..nu scoate decibeli..asa o fi oare? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 7:27 am Titlul subiectului: |
|
|
ti raspund dupa scoala....e mult de scris  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
maaama ce ciuda imi e aveam o teroie asa bine explicata in romaneste despre tipurile de incinte si nu o mai gasesc
dar oricum in concluzie bandpass-u coboara mai bine in frecventa,si este recomandat in spatii inchise.(camera,masina...).El nu face fata prea bine la sonorizari de exterior,unde bas-reflexu merge mai bine. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|