| |
| Autor |
Mesaj |
Fiorossu
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 11:42 pm Titlul subiectului: Basi pt Peugeot 406 |
|
|
As vrea sa imbunatatesc sunetul la 406 cu putini basi de calitate.
Sistemul audio Clarion original al masinii este excelent (6 incinte cu 10 difuzoare in total) dar as dori sa amplific nitel basii. Nu stiu daca playerul are iesire speciala pt subwoofer, sau daca aceasta se poate face si din magazia de cd-uri din portbagaj.
Imi puteti da un sfat ? Nu vreau tub, ci o incinta cat mai domestica.
Genuri muzicale: hip-hop, rap, disco, house. |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
De unde esti?
Cam in ce buget vrei sa te incadrezi?
Daca vrei, putem discuta pe messenger.  |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Sharkky--- ideea de forum e sa fie o discuie publica deskisa ca poate mai sunt oameni in aceeasi situatie...
Fiorossu--- un buget ne-ar trebui.. nu trebuie neaparat o iesire RCA a HU cu un adaptor se poate lua semnal de la boxe inca asteptam bugetul |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Am pus niste intrebari, am specificat "daca vrea", nu am zis "hai sa nu mai vorbim aici" ...
Asteptam detalii in continuare |
|
| Sus |
|
 |
Fiorossu
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt din Bucuresti, Berceni.
Bugetul este de maxim 5-6 milioane pt sub-woofer, dar daca ma convingeti ca nu pot lua nimic la banii astia, mai plusez si vedem ce iese.
Pt statie+sw banuiesc ca sub 10 mil nu iau nimic decent. Asa e ? |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
Fiorossu
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bass-reflexul este f. aproapiat de sealed boxes sau nu ?
Montajul cat are ajunge la treaba asta ? |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da e destul de apropiat zic eu.. atat ca se aude mai tare tu avand o masina sedan BR e exact ce iti trebuie... cu montaju va trebui sa vb cu baieti de la be-loud cand faci comanda sa vb cu ei poate iti fac un discount daca comanzi de la ei tot  |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam asa ti-as recomanda eu:
Subwoofer: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRW_12S-AL/ (cu o incinta din MDF s-ar auzi super)
Amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.500TX/
Kit amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV/Kit_25mm/
Adaptor semnal: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low_AIV/
In ceea ce priveste acel 1204BR, este adevarat, are un difuzor destul de puternic din seria GTO, dar, luni seara am avut ocazia sa-l "vad" in actiune pe un JBL 75.4 si sincer, nu ma asteptam sa fie atat de urat acel sunet de bas. Cutia este super facuta dar difuzorul lasa de dorit pentru seria lui.
Al meu de 125W, si e din seria CS si se aude mult mai clar si mai profund basul.
Aste e parerea mea, daca nu l-as fi ascultat, nu comentam ...
Intr-adevar, este un pic mai mult ca pret, dar:
- ai un difuzor de 500W RMS destul de capabil
- amplificator monobloc cu telecomanda care pe viitor il poti pastra daca iei un difuzor cu 2 bobine
- kit de cabluri de 25mm care face fata la ce consum vei avea.
Vorba aia, dai un ban dar stai in fata.
Mie mi se pare a fi o configuratie buna unde predomina destul de mult calitatea. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
sharkky, banuiasc ca ai JBL CS12, nu? foarte reusit difuzorul. dar totusi nu e termen de comparatie cu 1204. o spun ca fost proprietar al ambelor difuzoare. ce setari ar fi avut acel 75.4 ce amplifica 1204BR....nu stiu. dar ca si calitate, mai ales la ce pret are, e foarte bun. eu l-am amplificat cu un DLS ca23, si si-a facut treaba cu brio... _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da asus, de CS12 e vorba.
Sa stii ca am incercat diferite setari la acel 75.4 si parca nu voia sa sune cum trebuia.
Nu se poate compara, e adevarat, dar 1204 nu merita chiar atatea cuvinte de lauda. Are un pret bun, dar stii foarte bine ca in multe cazuri, calitatea se mai reflecta si in pret, nu numai in specificatii. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
totusi...vorbim de un difuzor de 2-3 mil....in fine, echivalentul lui (1202D). nu poti avea pretentii de SQsau SPL extrem de la el. DAR, in acel buget, e una dintre cele mai bune alegeri. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Fiorossu
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Aduc in actualitate acest topic, pt ca am fost prins in lucruri si am amanat upgrade-ul.
Acum, insa, s-a schimbat situatia, pt ca: una la mana, am mai multi bani disponibili (28 mil); doi la mana, vreau sa imi cumpar mai multe chestii, nu doar audio.
Deci:
- renunt la playerul Clarion original de pe masina + magazia de cd-uri
- vreau un mp3 player decent (Pioneer sau Clarion). Ma interesa si BT si USB-stick, insa nu sunt primordiale in fata calitatii.
- vreau un SW mediu ca putere, dar bun. Nu vreau sa imi vibreze nr. de pe masina sau alte nebunii, ci strict sa se auda "booom" inauntru comparativ cu dif-urile originale.
- ma gandeam sa nu iau statie pt SW ci sa folosesc DsD de la Pioneer pt ca nu ascult muzica la 100W ci la jumate din puterea cass-ului actual.
- vreau PDA+GPS (Hp iPaq 5710/5940 sau Mio P350M/550L). Wifi-ul si Bt sunt optionale, insa macar la unul din device-uri (PDA sau cass) sa am BT pt telefonul meu K800i.
- senzori de parcare (vreau strict sistemul clasic la vreo 200RON).
- detector de radar (daca e sa ma hotarasc la unul, vreau doar unul f. bun gen Beltronics Rx65, nu basini la 2-3 mil)
- xenoane pe faza scurta.
V-am enumerat mai sus optiunile mele toate. Faza e ca banii nu imi ajung pt toate, deci voi renunta la 1,2 din ele. La toate am motive pro/contra, de genul: nu merg asa mult prin tara in locuri ne-cunoscute; prin afara doar 1 data pe an ies; imi place sa merg strict legal pe drumurile nationale; nu sunt maniac cu muzica;
Ce ziceti ? Care ar fi prioritatile mele, din pct vostru de vedere ?
Si ce propuneri aveti pt aceste combinatii ?
Chestia e ca am banii deja, si vreau sa ii cheltui strict pe masina, deci anumite chestii cum sunt GPS-ul sau detectorul, care nu sunt urgente pt mine acum. Ele pot fi necesare pe viitor, insa atunci nu voi avea banii disponibili. Si de aia prefer sa le iau acum, daca pot |
|
| Sus |
|
 |
dronaleth Priceput
Data înscrierii: 19/Ian/2007 Mesaje: 216
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
DSD? adica Direct Sub Drive? stai cuminte. ia amplificator. cu DSD pierzi total iesirile spate. in plus puterea e infima mai ales la un sub de 4 ohm. parca se invarte la 30-35W pe 4 ohm. nu chinui bietul player, ia si un amplificator entry, fie el de 2 mil. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|