|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
matei_gxg
Data înscrierii: 28/Aug/2009 Mesaje: 10
|
|
| Sus |
|
 |
faibox Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 350 Locație: Tulcea
|
Trimis: Vin Sep 04, 2009 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Decat ce ti ai propus tu...eu ti as recomanda pachetul asta, daca tot vrei subwoofer gata facut.
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/SB30SPL_Bass_Pack/ vei fii multumit.
Decat sa stai cu doua subwoofere cam slabute, in incinta inchisa...mai bine pachetul de mai sus(economisesti si spatiu in portbagaj) _________________ Addicted to Bass |
|
| Sus |
|
 |
Echo
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Mesaje: 24 Locație: Wien
|
|
| Sus |
|
 |
matei_gxg
Data înscrierii: 28/Aug/2009 Mesaje: 10
|
Trimis: Vin Sep 04, 2009 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc pentru sfaturi,
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Renegade/Renegade_Bass_Pack/
mi se pare cea mai buna varianta , nu neaparat ca e mai ieftina dintre ele, ci si pentru ca mi se pare cea mai puternica (audiobahnul da in ground zero ala cu 250 nu cred ca merge in punte, depaseste Rms-ul dif)
Acum v-as mai ruga sa-mi spuneti ce stiti despre aceasta firma ''renegade'' , sincer nu stiu prea multe nici despre celelalte . Eu am auzit doar de Alpine JBL Pioneer din astea. Sa-mi fie rushine . (Cablurile pentru alimentare nu imi folosesc le am deja pe celelalte trase prin masina, dar le bag pe bursa mai recuperam ceva din buget ) |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Sep 05, 2009 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Iti dau un sfat.Mergi cu incredere pe pachetul de la Focal.Ai o masina break si iti vor fi de ajuns 200w Focal si o sa ai un MARE plus de calitate.
Bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|