Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

bass pt.matiz

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
koozika

Data înscrierii: 20/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 9:30 pm    Titlul subiectului: bass pt.matiz Răspunde cu citat (quote)

salut.am un matiz in care am deja un HU Alpine cde9872r,boxe fata pe 13 Coustic de 50wrms,si pe spate ovale MNC.
As vrea sa bag acum si ceva pt bass.Bugetul ar fi de 1000ron cu tot cu incinta si cabluri.Sincer nu vreau sa dau exemple la ce m-am gandit pana acum ca nu prea ma pricep.Ca asteptare de la sub ar fi sa se auda clar,dar sa aibe si ceva putere sa ma zguduie in scaune.ca putere m-am gandit pe la 250-400wrms .precizez ca am alternatoru stok si loc mic in portbagaj ... Sad
va rog dati ceva sfaturi Wink [/b]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
koozika

MesajTrimis: Vin Mai 08, 2009 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu ma ajuta nimeni?????
Sus
TzuTzu
Pasionat

Data înscrierii: 05/Feb/2009
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Vin Mai 08, 2009 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce amplificator ai?
Sus
koozika

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-am amplif inca...de ala cer sfat,sa-mi configurati un sistem din sub +amplif+cabluri
Sus
vlad_andrei
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/Picolino_SQ_Bass_Pack/

Tinand cont de dimensiunile subwoofer-ului cred ca ar fi o alegere buna, desi nu am idee cum se aude.
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zic ca ar fi o solutie f oke...ar trebui sa se auda oke .
GZ am ascultat doar Hydrogen la dl Sharky si sunt super oke..!!!
Sus
TzuTzu
Pasionat

Data înscrierii: 05/Feb/2009
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pacat ca e sealed subu Very Happy , nush daca il v-a misca cum vrea el , oricum de calitate nu se v-a plange !
Sus
koozika

MesajTrimis: Lun Iun 01, 2009 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intradevar ii slab ampliful fata de sub, si eu ma gandesc acuma la GZ,am auzit ca sunt foarte bune,dar nu o sa am probleme cu curentul daca bag un sub din asta de 400w?
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Iun 01, 2009 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

koozika a scris:
intradevar ii slab ampliful fata de sub, si eu ma gandesc acuma la GZ,am auzit ca sunt foarte bune,dar nu o sa am probleme cu curentul daca bag un sub din asta de 400w?

Curentul nu are legatura cu ce difuzor legi la amplificator.

Conteaza doar puterea. Iar la 400w nu o sa ai probleme cu alimentarea.

Sus
koozika

MesajTrimis: Dum Iun 14, 2009 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

despre http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Road_Thunder/Bass_Pack_RTP2000/ ce parere aveti?ar misca un pic masina?are bas destul de puternic oare in matiz?nu vreau sa tremure acum masina numa sa simt in scaune ceva vibratii Razz
Sus
hannibal2007lecter

Data înscrierii: 12/Iun/2009
Locație: bacau

MesajTrimis: Lun Iun 15, 2009 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

koozika a scris:
despre http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Road_Thunder/Bass_Pack_RTP2000/ ce parere aveti?ar misca un pic masina?are bas destul de puternic oare in matiz?nu vreau sa tremure acum masina numa sa simt in scaune ceva vibratii Razz

pai sub-ul are 250 W si amplif in punte la 4 ohm cat are dif ar face 120 W.deci e cam slab amplif ptr sub-ul ala.si eu vroiam sa imi iau un pack dar nu merita.cauta ceva care sa aiba puterea amp cat a sub-ului.sau mai bine din bucati.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum