Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

bass pt o mazda3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
aMoN

Data înscrierii: 08/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2008 1:43 am    Titlul subiectului: bass pt o mazda3 Răspunde cu citat (quote)

sal..m`am hotarat sa`mi pun un sub pe masina..o mazda 3..nu vreau ceva f puternic..in jur de 250-300w..si la bani cam in jur de 6-7 mil cu tot cu statzie..masina este sedan...despre http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Mutant_Bass_Pack_300/
sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be_loud_Bass_Pack_Mutant_CST/
ce pareri avetzi? as prefera un bass cat mai clar....se aud bine cele de mai sus?astept variante pls..ms anticipat :-S
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei_xxl
Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2008 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uita de tub, face mai multa galagie decat muzica. Incearca cu incredere Ground Zero, Kicker, daca mai salti un pic bugetul. Nu uita de cablurile aferente.
Numai bine

Prodigu
Pasionat

Data înscrierii: 13/Noi/2007
Locație: Deva

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2008 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

decat rahatu ala de kit de la magnat mai bine asta, stiu ca e mai scump da se merita http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/Titanium_MK2_Bass_Pack/
aMoN

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai ascultat ground zero?se aude clar si bine?ma rog..clar si bine pt banii astia...:-s
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ia o bomba si bag-o in masina Laughing
aMoN

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sh un sfat mai serios? Smile
Sus
aMoN

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa scada puterea subului dk amplif e de 300 si subu de 400?
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai limitele mecanice ale subului le vei atinge si cu un amplif de 300, insa vor fi si distorsiuni. E de preferat sa te orientezi catre un amplif cu o putere mai mare sau egala cu cea a difului. Vor trai mai mult sculele....................bafta
aMoN

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar cu diferenta asta o s se diminueze mult de tot puterea subului?oricum ma indoiesc k o sa ascult la maxim asa mult incat sa mi se para incet dupa un timp..faza e k e si primu meu sub si n`am ascultat asa mult la sist q sub incat s`mi dau inca seama de diferentze majore de calitate
Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este o combinatie perfecta pentru tine....am ascultat combinatia pe un megane si am fost placut impresionat de el... chiar daca este diferenta de 100 rms subwooferul cu ampliful merge foarte bine poate sa impresioneze un incepator dar nici sa dezamageasca un cunoscator...pe viitor sa fii sigur ca o sa le vrei sa le schimbi...le vinzi si iei ceva mai puternic...asta este parerea mea...
Sus
aMoN

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

normal k in timp o sa`mi ceara urechea mai mult..dar pana atunci nu o sa mai fiu asa restrictionat cu banii Razz ms mult pt sfaturi
Sus
susp3ctu

Data înscrierii: 20/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in caz ca esti dispus sa cheltuiesti mai mult de aia 6-7 poti merge si pe
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HIFONICS/TITAN/TXi_4006/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/HELIX/DB_12S_Dark_Blue/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_10mm_(23088)/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum