Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bass Renault symbol

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
iulian1980
Pasionat

Data înscrierii: 23/Aug/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Lun Mar 30, 2009 11:49 pm    Titlul subiectului: Bass Renault symbol Răspunde cu citat (quote)

Salutare si respect,
As dori si eu un sfat de la cineva pentru achizitionare unui sistem pentru un Renault Symbol 2009.Chiar daca o sa am sigur probleme la garantie, o sa renunt la cd si ulterior si la boxele din fabrica(momentan raman).
Bugetul ar fi undeva la 1200 ron pentru amplif subwoofer si cabluri.Precizez ca am un mp3 Alpine 9870 R si 2 boxe coaxiale Kenwood mai vechi care momentan o sa le pun pe spate.
Ca amplif m-am orientat la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M500/ si ca subwoofer la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D4/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/TCVT122/ + un kit de cabluri.Sunt compatibile ca putere si specificatii?Astept pareri de la voi si de ce nu poate alte configuratii mai bune la acesti bani.
Multumesc anticipat .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu imi raspunde chiar nimeni?haideti va rog..am nevoie de un sfat
Sus
Signalrunner
Pasionat

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E ok configuratia Wink
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu sunt de parere ca este ok configuratia...cu specificatia k ti-as sugera dintre cele 2 woofere sa alegi pioneeru..si sa-i faci o incinta custom..Smile
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce kit de cabluri s-ar potrivi la aceasta putere?
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

orice kitt de cabluri de minim 10mm^2 Very Happy
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 02, 2009 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai am inca o nelamurire si promit sa nu mai stresez..
Care s-a potrivi mai bine la amplificatorul de mai sus dintre http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D2/ si http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D4/ ?Am vazut ca ultimul are 2x4 ohm si celalat 2x2 ohm.As vrea sa folosesc amplificatorul pe 2 ohm deoarece am vazut ca ar avea mai multa putere.
A..si inca ceva.Cam cat m-ar costa o cutie pt el (sealed) de cam cat ar avea el nevoie sa sune cel mai bine(intre 28 si 49 de litri).Ma ajuta cineva cu o cutie? Care ar fi pretul ; prezicez ca stau in Ploiesti .
Multumesc pt. raspunsurile de pana acum.
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Apr 02, 2009 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

D4 cel cu 2 bobine de 4 ohmi.

Daca tot mergi pe amplif alpine...poti sa iti iei ca sub un type R si cam te incadrezi in buget.
Sus
iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 02, 2009 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am orientat si eu la un r-type..da depasesc cu mult bugetul meu tinand cont ca ii mai trebuie si o cutie, plus un set de cabluri la statie.Io zic ca acel pioneer si-ar face simtita destul de bine prezenta.Am un prieten care are aprox. 250 rms in masina ,intradevar masina este break si nu poti sta in masina cu vol la max.Imi ajung 400 Rms ..cred..Very Happy.
Daca gasesc sa fac o incinta la el, cam asta ar fi configuratia finala.
Kit de cabluri o sa fie http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec/V25/ .
este ok?
Sus
iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 8:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca poate este off-topic si s-a mai discutat, dar nu am gasit nicaieri pe forum.Ce incinta s-ar preta mai bine pe un sedan sealed sau bass-reflex.Care ar suna mai bine?
Multumesc !
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in sealed va suna un pic mai incet decat in reflex insa vei avea parte de un sunet ceva mi frumos urechii.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum