|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
aurashku
Data înscrierii: 28/Oct/2007 Mesaje: 33
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 10:31 am Titlul subiectului: bazaie portbagajul |
|
|
buna ziua, am si eu o problemuta, am instalat pe bora un subwoofer kicker de 600w rms pe 2 ohmi...si-mi face portbagajul ca dracu
am inteles ca dynamat m-ar ajuta sa-mi rezolv problema
ce intrebare am eu...
1. pot sa pun numai pe portbagaj? (fara sa pun si pe aripile laterale...alea nu bazaie)
2. si care kit sa-l iau... cel la 90 ron? mi-ar ajunge..
3. s-ar monta greu?
4. si cel mai important ajuta la ceva? |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 09, 2008 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
de ajutat cu siguranta ajuta. vezi ca mai sunt si alte materiale ceva mai ieftine care isi fac bine treaba. cel mai bine daca nu te pricepi, sa mergi la be-loud sa ti-l puna, ca vor sti exact cat iti intra si iti vor face treaba buna. eu iti recomand sa acoperi tot portbagajul ca sa nu mai ai probleme.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
aurashku
Data înscrierii: 28/Oct/2007 Mesaje: 33
|
Trimis: Vin Apr 11, 2008 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
ehe...cred c-am uitat sa completez la profil ca sunt din constanta.... si mi-e tare peste mana sa ma duc pana la bucuresti doar pt atata lucru...si si mai incomod datorita programului meu zilnic de munca  |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 11, 2008 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti comanda si il poti pune singur sau ma rog, la vreo firma specializata de la tine din oras. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|