Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

beltronics sau cobra?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto

Autor Mesaj
juventinu

Data înscrierii: 08/Ian/2008

MesajTrimis: Dum Aug 24, 2008 11:46 am    Titlul subiectului: beltronics sau cobra? Răspunde cu citat (quote)

salut
vreau sa-mi iau un detector de radar pana in 5 mil. M-am uitat putin pe site-uri si nu stiu ce sa aleg intre un beltronics 955 sau gama de la cobra din 2008 incepand de la XRS 9540, apoi XRS 9640, XRS 9740, XRS 9840, pana la XRS 9940.
daca puteti sa ma ajutati astept raspuns. Wink ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yks2008
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2008

MesajTrimis: Mie Dec 24, 2008 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un cobra 9950 ,sunt multumit de el inainte am avut un cobra 9500 ,9950 da mai putine alarme false ,si se mai pot opri cateva detectii la el ,oricum diferenta dintre unul prost si unul bun este data de nr alarmelor false.poti sa ei pe oricare si indiferent de suma sau firma, design,toate iti vor vede radarul politiei numai ca unele din el mai suna aiurea.
Sus
Catalin

Data înscrierii: 12/Oct/2006
Locație: Rm. Valcea

MesajTrimis: Mar Ian 27, 2009 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca colegul si-a luat intre timp detector. Totusi...Bell.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum