Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND Arad 10 mai
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
restea vlad
Pasionat

Data înscrierii: 17/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari pt rezultat,da vreau sa te intreb ceva,muzica asculti la in masina sau asculti la casti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Iul 27, 2009 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt mai nou in ale Car Sound asa ca nu sariti pe mine, dar chiar asa mult conteaza masina sau mai mult conteaza acordajul incintei....adica vreau sa stiu doar din pura curiozitate de ce sunt asa de mari diferentele intre 2 masini.
De ex: Petcu Dan (Raidaru) AR 99 DBZ - 149,3 dB
versus Adi Ciurea B 76 KVY - 143,9 dB
Amandoi au experienta considerabila, difuri fff potente Raidaru 2x 15" dragster 1200 Rms bucata daca nu ma insel, iar Adi 2x 15" gz plutonium 5000 Rms bucata. Amandoi au avut curent destul, amplificatoare cu putere rms mai mare ca a suburilor.

Inca o data felicitari tuturor care au participat la eveniment, poate pana la urmatorul imi pun si eu un sub mai potent sa particip si eu.
Sus
criss_bike
Priceput

Data înscrierii: 13/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Iul 27, 2009 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cam totu conteaza... pana si muzica Laughing !
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008

MesajTrimis: Lun Iul 27, 2009 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masuratorile sunt pe aceeasi mel.
Sus
raidaru_clonat
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008

MesajTrimis: Mar Aug 18, 2009 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristimac a scris:
Sunt mai nou in ale Car Sound asa ca nu sariti pe mine, dar chiar asa mult conteaza masina sau mai mult conteaza acordajul incintei....adica vreau sa stiu doar din pura curiozitate de ce sunt asa de mari diferentele intre 2 masini.
De ex: Petcu Dan (Raidaru) AR 99 DBZ - 149,3 dB
versus Adi Ciurea B 76 KVY - 143,9 dB
Amandoi au experienta considerabila, difuri fff potente Raidaru 2x 15" dragster 1200 Rms bucata daca nu ma insel, iar Adi 2x 15" gz plutonium 5000 Rms bucata. Amandoi au avut curent destul, amplificatoare cu putere rms mai mare ca a suburilor.

Inca o data felicitari tuturor care au participat la eveniment, poate pana la urmatorul imi pun si eu un sub mai potent sa particip si eu.

DE CE ? Intrebare simpla Smile Sa zicem ca puteri teoretice am avut asemanatoare eu 10k adi 12k , suburile chiar daca is date la puteri diferite de producator, nu asta conteaza, altii umfla valorile, altii le dau underrated. De ce am dat scor mai mare eu Question Deoarece dragsterele is mai eficiente la SPL decat xq - urile, si datorita faptului ca am petrecut ceva zile in plus la teste Laughing Laughing Multa bafta si data viitoare sper sa va intreb eu pe voi de ce ati dat mai mult ca mine Cool

Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Vin Aug 21, 2009 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum zice si Raidaru unele difuri sunt date la 1500 rms si incaseaza 40.000 ..gresesc cu ceva?? rog cineva sa ma corecteze daca imi aduce argumente concrete Wink
Sus
raidaru_clonat

Data înscrierii: 27/Oct/2008

MesajTrimis: Sâm Aug 22, 2009 3:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Seal a scris:
Cum zice si Raidaru unele difuri sunt date la 1500 rms si incaseaza 40.000 ..gresesc cu ceva?? rog cineva sa ma corecteze daca imi aduce argumente concrete Wink

Da, gresesti, inaseaza 40 si ceva de mii Laughing Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum