| |
| Autor |
Mesaj |
Roby Pasionat
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 2:07 pm Titlul subiectului: Blaupunk-logan |
|
|
Am incercat sa scot player-ul da nu am reusit.....am vazut ca are 4 cleme, si am bagat tot felul pe acolo( sarma mai groasa, surubelnite subtiri) da tot nu am reusit sa-l scot.
Aveti vreo idee cum trebuie sa procedez ? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
in pachet nu ti-au venit si elementele de scoatere a playerului, sunt ca 2 tije inguste si late, ce se insereaza in lateralele playerului pentru a-l trage afara. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
..ca sa fac o completare, acele cheite le gasesti la dealeri, si normal ar fi fost sa ti le dea cand ai luat masina.
nu este de ajuns sa le introduci acolo, tre sa ai pe ambele parti si sa le impingi spre lateral ca sa scape din cleme. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
Roby Pasionat
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, nu mi-au dat nimica...dar totusi, nu se poate improviza nimica ?
Am un sony cdx gt 300.Oare au aceleasi mufe ? Adica dc scot blaupunktu, pot sa bag sony-ul fara nicio modificare ? ( totusi nu vreau sa pierd garantia pe partea electrica)
(cand am fost sa ridic masina am intrebat...."dc schimb player-ul , pierd garantia ?" si au zis ca da........da oricum, cand ma duc la revizie bag inappoi blaupunktu) |
|
| Sus |
|
 |
vvasile
Data înscrierii: 12/Mar/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu l-am scos cu 2 mine de pix. Am deblocat partea stanga, dupa aceea partea dreapta. Eventul daca ai ajutor, poti incerca sa bagi 4 in cele 2 parti deodata. |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ai nicio treaba cu garantia. aveam scule cacalau pe logan si nu a zis nimeni nimic la service, ba chiar dadeau mai tare ca le placea. apropo de sony, nu tre sa faci nicio modificare, sunt mufe pt toate, e posibil chiar in cutia sony-ului pe care l-ai cumparat sa fie un adaptor sa se potriveasca. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
Roby Pasionat
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| N-am reusit nici cu mina de pix....cred ca au schimbat astia sistemu de prindere:p |
|
| Sus |
|
 |
Roby Pasionat
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am reusit sa schimb playerul:).
Cand scot cheia, se aude un beepuit de 3 ori(acelas sunet cand uitati farurile aprinse).Oare de ce se aude ? Inainte sa schimb playerul nu se auzea.....ii vreo problema ? |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
te avertizeaza ca ai lasat fata pe player... nu e nicio problema. iti aduce aminte s-o dai jos  |
|
| Sus |
|
 |
Roby Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu cred ca de aia face asa.....pt ca am lasat conexiunile asa cum au fost.....cand scot cheia nu mai merge player-ul |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
dar te atentioneaza... si pe mine ma atentioneaza playerul ( 3 sunete in difuzoare ) cand las fata pe el ( Panasonic CQ-C7303N ) _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
|