Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Blaupunk-logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Roby
Pasionat

Data înscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 2:07 pm    Titlul subiectului: Blaupunk-logan Răspunde cu citat (quote)

Am incercat sa scot player-ul da nu am reusit.....am vazut ca are 4 cleme, si am bagat tot felul pe acolo( sarma mai groasa, surubelnite subtiri) da tot nu am reusit sa-l scot.
Aveti vreo idee cum trebuie sa procedez ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in pachet nu ti-au venit si elementele de scoatere a playerului, sunt ca 2 tije inguste si late, ce se insereaza in lateralele playerului pentru a-l trage afara.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 2:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..ca sa fac o completare, acele cheite le gasesti la dealeri, si normal ar fi fost sa ti le dea cand ai luat masina.

nu este de ajuns sa le introduci acolo, tre sa ai pe ambele parti si sa le impingi spre lateral ca sa scape din cleme.

Roby
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, nu mi-au dat nimica...dar totusi, nu se poate improviza nimica ?
Am un sony cdx gt 300.Oare au aceleasi mufe ? Adica dc scot blaupunktu, pot sa bag sony-ul fara nicio modificare ? ( totusi nu vreau sa pierd garantia pe partea electrica)
(cand am fost sa ridic masina am intrebat...."dc schimb player-ul , pierd garantia ?" si au zis ca da........da oricum, cand ma duc la revizie bag inappoi blaupunktu)
Sus
vvasile

Data înscrierii: 12/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 3:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu l-am scos cu 2 mine de pix. Am deblocat partea stanga, dupa aceea partea dreapta. Eventul daca ai ajutor, poti incerca sa bagi 4 in cele 2 parti deodata.
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 3:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ai nicio treaba cu garantia. aveam scule cacalau pe logan si nu a zis nimeni nimic la service, ba chiar dadeau mai tare ca le placea. apropo de sony, nu tre sa faci nicio modificare, sunt mufe pt toate, e posibil chiar in cutia sony-ului pe care l-ai cumparat sa fie un adaptor sa se potriveasca.
Roby
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-am reusit nici cu mina de pix....cred ca au schimbat astia sistemu de prindere:p
Sus
Roby
Pasionat

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2008 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am reusit sa schimb playerul:).
Cand scot cheia, se aude un beepuit de 3 ori(acelas sunet cand uitati farurile aprinse).Oare de ce se aude ? Inainte sa schimb playerul nu se auzea.....ii vreo problema ?
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te avertizeaza ca ai lasat fata pe player... nu e nicio problema. iti aduce aminte s-o dai jos Razz
Sus
Roby
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca de aia face asa.....pt ca am lasat conexiunile asa cum au fost.....cand scot cheia nu mai merge player-ul
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar te atentioneaza... si pe mine ma atentioneaza playerul ( 3 sunete in difuzoare ) cand las fata pe el ( Panasonic CQ-C7303N )

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum