Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Blaupunkt 693
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Rafy
Pasionat

Data înscrierii: 06/Feb/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 2:18 pm    Titlul subiectului: Blaupunkt 693 Răspunde cu citat (quote)

Salutare vreau sa stiu si eu cam ce parere aveti despre aceste difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/BGx_693/ Rolling Eyes ca HU am un Pioneer 2920MP
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine mergi pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_1269/ sau ... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_269/
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intr-adevar sunt mai bune DLS-urile. Dar avand in vedere lipsa reglajelor de pe HU cred ca vei avea acelasi rezultat.
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Treaba e alta difurile astea mi-le aduce cineva moca noi si daca tot e pe asa sa nu ratez ocazia dar vroiam sa va intreb daca totusi se merita se le pun pe masina sau sa le vand si si imi iau altele.
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pastreaza-le..sunt nemaipomenite..mai ales pe degeaba Very Happy Laughing
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

perfect Laughing
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

normal ca daca sunt moca, mai bine le pastrezi.ti-am zis, daca aveai un HU mai pretentios, mai era cum era, dar asa e cea mai buna solutie. Wink
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda alt HU nu am vrut pt ca il tin pe Dacie 1310 si daca se gandeste careva sa mi-l cumpere prin geam Crying or Very sad macar nu plang dupa unu mai bun Crying or Very sad
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corect!
ramses862003

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa le pastrezi linistit! am ascultat azi in Domo acele blaupunkt-uri si suna foarte bine si curat! Am mai ascultat niste pioneer care intradevar aveau bass-ul mai profund, dar la claritate cam la fel de clar sunau amandoua....si pioneerul era cu vreo 50 lei mai mult:P

bafta la ele!!!
Sus
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ramses parca si u esti in cautare de difuri pe spate ai gasit ??
Sus
ramses862003

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

coustic n-am gasit in tot orasul asta afurisit...astia nu au numai firme fantoma in Baia Mare....oricum s-a schimbat putin planul datorita unei mici tamponari...asa ca trebuie sa mai aman vreo 2 luni Sad in fine...deocamdata stau pe tusa! si ascult Hertz-urile din Citroenul lui vecinu....face furori Razz...si sa stii ca si pe mine ma tenteaza Blaupunkt-urile alea....
Sus
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gata mi-le adus,le-am pus in masina asa fara sa le bag la locu lor se aud crima Confused Twisted Evil deci nici nu vreau sa imi imaginez cum se aud unele de peste 200ron daca astea se aud asa bine sunt curios daca o sa se schimbe ceva dupa ce antifonez usile si portbagaju.
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu o sa ma izdrangane ce ai tu prin mashina... Smile
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Embarassed deocamdata vibreaza putin geamu pe fata stanga pe sina care se plimba da asta la volum mare si nu dau asa tare cand merg cu ea da sa dea caldura ca ma apuc eu bine de ea Twisted Evil
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum