|
Autor |
Mesaj |
gusteru29
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 46
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 1:01 pm Titlul subiectului: BLAUPUNKT GTb 300 in casa legat la 80 Rms 4 ohm |
|
|
salut! vreau sa-mi cumpar subwooferu din titlu, oare cum s-ar auzi intr-o camera de 18 patrati?? din specificatiile lui poate furniza raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz. Ce ziceti imi va misca un pic lucrurile prin casa la cei 80W pe care ii am. In timp imi voi lua un amp auto dar pana atunci il voi avea pe asta.AAA despre acest wofer ce stiti??
Astept raspunsuri .Va multumesc! |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
un sub de mashina nu prea o sai o calitate foarte buna .... va trebui sa ii cauti locuri unde se aude cel mai bine .... de exemplu eu aveam 150 rms intr-un sub de mashina si il aveam in casa l-am pus sub birou ca sa aibe rezonanta dar chestia e ca basuu nu se forma la mine in camera ci mai mult in celelalte camere cel mai tare se facea in baie unde pur si simplu il simteam in inima.... ahh de vecnii sa nu mai zic ca erau terminati saracii ca se auzea 3 etaje mai sus !!!
daca ti se vor misca lucrurile in casa sigur... daca stai la bloc o sa li se miste la vecini bibelourile cel mult asa se intampla la mine  |
|
Sus |
|
 |
gusteru29
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai de stat la bloc nu stau...locuiesc la o vila cu 2 etaje si sigur imi vor venii vecii la usa.Acum am un woofer tub de 8" pe care l-am cam descentrat si de aceea vreau altul.La tubul acela ii gasisem un loc foarte misto intre pat si perete si suna chiar bine.Ma gandesc ca la un de 30cm si nefiind tub va suna chiar misto.Mai astept pareri despre subwooferu din titlu. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea e sa nu iei woofer de masina pentru a-l folosi acasa.
Desi aparent similare difuzoarele de masina sunt construite pentru masina si cele de casa pentru casa.
Si daca vrei sa sune foarte tare, ia bass reflex. GTb e sealed si suna mai corect dar s-ar putea sa nu-ti placa ca nu va bubui ca tubul dinainte. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am ascultat nici un woofer de masina in casa si ti-am zis ca nu recomand solutia asta... Sunt difuzoare total diferite ca scop, specificatii, constructie etc... si pret.
Deci nu stiu ce sa recomand.
Si de ce vrei 30 cm? Nici calitatea nici puterea unui subwoofer nu depind neaparat de diametrul difuzorului. |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Iul 31, 2006 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cauta un dif la care sa ii faci incinta, pentru ca asta este gata facut si optimizat pentru masina u pentru incaperi. Ideea cu bass-reflex este buna pentru ca are eficienta mai buna, lucru de care tu ai nevoie pentru un volum atat de mare ca o camera. Tocmi a mai aparut un om care vrea cam acelasi lucru ca si tine si i-am raspuns si lui. Merita sa vezi raspunsul!
Good Luck! _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
gusteru29
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
pana la urma mi-am luat Gtb 300 de la Blaupunkt....nu ca as fi asa de incapatanat si nu am ascultat parerea voastra, dar stand de vorba si cu baietii de la be-loud l-am ales pe asta deoarece nu avea xpress pe stoc si nu stiau cand vine(puteam astepta, dar cand sa pus piticul nu ai ce-i face)...In fine GTb se aude excelent in camera chiar nu ma asteptam....
Si inca o intrebare::: El vine in incinta inchisa so , se poate monta un tub pentru al face reflex....intreb si io(m-ar tenta dar astept si o parere de la voi )nu vreau sa fac vreo boacana oricum se aude super  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 1:44 am Titlul subiectului: |
|
|
lasa-l asa
pentru bass reflex ar fi fost probabil nevoie de o cutie mai mare, cu asta sigur nu merge optim indiferent de ce port i-ai face!
Nu ti-ar fi mila sa-l strici? Nu vezi ce bine arata, ce finisaje are cutia ??
Ma bucur ca esti multumit de cum se aude! |
|
Sus |
|
 |
|