Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

blaupunkt gtx 693!!pt. logan spate, cateva pareri va rog

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Alex_lca

Data înscrierii: 20/Mai/2008
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 2:33 pm    Titlul subiectului: blaupunkt gtx 693!!pt. logan spate, cateva pareri va rog Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa-mi schimb si eu ovalele de pe spate care sunt bm , dupa cum vad nici nu exista firma aceasta pe be-loud, si imi plac aceste blaupunkt http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_693/, le-am auzit la domo si se aud bine. Ma intreb cum s-ar auzi pe logan, as dori si eu niste pareri despre ele de la cei care le-au auzit avand in vedere faptul ca nu am auzit f multe ovale la viatza mea si nu prea pot sa fac comparatii cu altele mai bune. Am HU sony cdx gt300.
Alex_lca

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu le-a auzit nimeni??vreau sa stiu daca merita 100 ron le cumpar de la cineva si vreau sa stiu daca sa le iau sau nu! nu le are decat de 2-3 luni au si garantie...merita sau nu pt. cine le-a auzit!
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alex_lca , uita-te in inbox !! adica da-i click aici si citeste mesajul pe care ti l-am trimis : http://www.be-loud.ro/forum/privmsg,folder,inbox.html !

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LA 1 mil orice ai lua nu scoti prea mare performanta.Eu stiu modelul gtx de 16 cm si..m-as mira ca alea ovale sa fie mult mai reusite,in ciuda a ceea ce ai auzit la DOmo in treacat.
La 2 mil ar fi mai bune alpine Sps C2
Fiind sh si daca ti-ajung,urechile tale decid daca merita
Eu inca nu am auzit ovale sa sune excelent,chiar si modele cu filtre(si pret mult mai mare)
Pt inceput sunt acceptabile asa ca de umplutura,oricum,la 1 mil...nu prea ai ce sa iei

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu ca la banii astia nu sunt cine stie ce dar la ce ovale am eu akum pe masina nici nu se pune problema ca sunt mai bune blaupunkt-urile, de asta ceream cateva pareri ca sa ma asigur totusi ca se vor auzi mai bine ca cele boschman pe care le am akum probabil ati auzit de firma asta. Si ma gandeam na ca totusi blaupunkt suna mai bine si ca firma pe langa boschman Very Happy. tu ce crezi?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum