|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Alex_lca
Data înscrierii: 20/Mai/2008 Mesaje: 10 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 2:14 pm Titlul subiectului: blaupunkt gtx693 pt. logan spate??cateva pareri va rog |
|
|
As vrea sa-mi schimb si eu ovalele de pe spate care sunt bm , dupa cum vad nici nu exista firma aceasta pe be-loud, si imi plac aceste blaupunkt http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_693/, le-am auzit la domo si se aud bine. Ma intreb cum s-ar auzi pe logan, as dori si eu niste pareri despre ele de la cei care le-au auzit avand in vedere faptul ca nu am auzit f multe ovale la viatza mea si nu prea pot sa fac comparatii cu altele mai bune. Am HU sony cdx gt300. _________________ da inainte si nu te uita inapoi! |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
|
| Sus |
|
 |
Alex_lca
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
da am vazut ca am gresit sectiunea sorry . _________________ da inainte si nu te uita inapoi! |
|
| Sus |
|
 |
Alex_lca
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
rog moderatorii sa inchida! _________________ da inainte si nu te uita inapoi! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|