|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Sile
Data înscrierii: 04/Aug/2007 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
O parere doar:
Sculele audio nu ar trebui alese dupa design sau oricum, nu ar trebuie sa fie printre primele criterii de selectie.
Intr-un buget de genul asta poti obtine rezultate mai bune dpdv al sunetului cu un mp3 player Pioneer 2900MP cu 2 perechi de difuzoare MTX / Coustic / Crunch / DLS / JBL / Ground Zero / Hertz sau multe altele.
Si Blaupunkt sunt OK dar nu cred ca sunt pe stoc. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
ca o completare orice producator serios de head-unit-uri are varfuri de gama cu procesor de sunet cu optiuni ce servesc la realizarea unui sistem dedicat SQ; pana acum 2-3 ani blaupunkt avea 2-3 modele cu dsp avand crossover-e, time alignment si egalizator parametric, care costau ~ 500 euro; din pacate in gamele 2006/2007 varful are doar crossovere si egalizator, in schimb ii adauga sloturi de card sau usb, deci tendinta este clar comerciala...ca si alpine, nu mai sunt ce erau odata. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|