|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
2dor
Data înscrierii: 20/Mar/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 9:04 am Titlul subiectului: Blaupunkt Melbourne SD27 e ceva de capul lui? |
|
|
| Imi face cu ochiul acest model dar e o chestie ciudata legata de el, pe net scria undeva ca necesita adaptor pentru preout - 2V Preamp-Out 4-channel (via optional adaptor). Asta ar fi nasol daca as vrea in viitor sa pun o statie cu subwoofer. Are cineva acest model sa imi dea ceva sfaturi? |
|
| Sus |
|
 |
2dor
Data înscrierii: 20/Mar/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Mai 31, 2007 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ca sa raspund tot eu ca tocmai l-am luat ieri, e super. Suna misto, inainte aveam un Clarion. Are reglaje destule si chestia cu cardul e misto rau, vede inclusiv titlul melodiilor. |
|
| Sus |
|
 |
therealovy77
Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 2 Locație: BRAILA
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: Ma intereseaza si pe mine |
|
|
Salut! Ma intereseaza si pe mine despre el! Care e cel mai mare card cu care l-ai testat? Stie si de 2 GB sau mai mare? Zi-mi te rog si mie daca cele 2 iesiri de preamplificator (fata+spate) sunt standard (RCA sau altceva) sau mai are nevoie de vreun adaptor separat? Sunetul cum e? Ceva putere si basi profunzi si clari? Mersi mult, astept raspuns. _________________ Vesnic recunoscator celui ce ma scoate din bezna nestiintei ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|