| |
| Autor |
Mesaj |
michael
Data înscrierii: 28/Ian/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 3:20 pm Titlul subiectului: blaupunkt |
|
|
salutare
am si eu o intrebare:seria gt de la blaupunkt se aude cat de cat decent pe un pioneer 2800?am mai auzit sony xplod si se auzea cat de cat decent.in comparatie blaupunkt cum se aude? multumesc |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 7:24 pm Titlul subiectului: Re: blaupunkt |
|
|
in comparatie cu difuzoare Xplode (entry-urile), si domotec se aude mai bine ...hai nici chiar asa...dar oricum GT de la blaupunkt suna destul de bine, atata timp cat nu le fortezi sau nu ai pretentii exagerate de la ele. |
|
| Sus |
|
 |
michael
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai dca se aude mai bine e ok.si inca o intrebare:care se aud mai bine din cele de 17 cm? cele pe 2 cai sau cele pe 3 cai? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 2:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoarele cu 2 cai suna in general mai bine. Faza cu 3 cai si cateodata si mai multe e mai mult de dragul marketingului.
Chiar si la sistemele scumpe de obicei cele pe 2 cai sunt de preferat sistemelor pe 3 cai din cauza complicatiilor introduse de filtrele necesare separarii domeniilor de frecventa, filtre care afecteaza semnalul (faza in primul rand) |
|
| Sus |
|
 |
michael
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok am inteles multumesc.deci din ce exista la magazine gen (domo,flanco,altex) cred ca cel mai bine iau blaupunkt(fata de sony,pioneer,lg,jvc).personal sunt in defavoarea la comenzile online pentru ca mai platesc niste bani buni pentru colet si in cazul unor garantii apar compicatii(in ceea ce priveste timpul in care imi sunt returnate produsele inapoi).va multumesc pentru opinii si sper sa nu va suparati ca sunt impotriva comenzilor online(daca eram din bucuresti era altceva). |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma amuza totusi faptul ca apelezi la noi pentru a cere sfaturi, detalii despre produse... chestii pe care in magazine nu prea ai cum sa le aflii.
E ca si cum ai intra la Flanco sa ceri detalii despre un produs dupa care sa-l cumperi de vis-a-vis de la Domo...
Nu-i bai, ne bucuram ca ti-am putut fi de folos, poate iti vei schimba parerea pe viitor, poate la o comanda mai serioasa pentru care costul transportului sa fie neglijabil. |
|
| Sus |
|
 |
|