|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mister
Data înscrierii: 15/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 8:58 am Titlul subiectului: bmw cu casetofon |
|
|
salut !
am achizitionat recent un bmw 3er e46 care nu are cdplayer, ci are casetofon. sa pun un cdplayer nu pot pt ca nu se potrivesc. ce solutii as avea?
eu m-am gandit la un mp3 player de bricheta(din ala ce emite FM) sau o magazie de cd dar nu stiu nici de unde sa o cumpar nici cum sa o instalez.
sper sa ma puteti ajuta cu sfaturi in aceasta privinta sau poate aveti o idee mai buna despre ce as putea face .
ms |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe serie 3 E46 se poate adapta fara probleme un radio-cd aftermarket, dar ai nevoie de cateva adaptari, dupa cum urmeaza:
- Adaptor bord ISO BMW Serie 3 dupa 1998 - 80Lei
- Mufa adaptoare BMW - ISO - 60Lei
- Adaptor antena BMW (doar daca masina este fabricata dupa 2001) - 50Lei
Cu aceste adaptoare poti monta in masina ta orice radio-cd sau unitate multimedia format standard 1DIN.
Pentru a te incadra intr-un buget decent iti recomand Alpine CDE-9880R din urmatoarele motive:
- Calitate foarte buna a sunetului in gama sa de pret
- Iluminarea poate fi selectata din meniu pe portocaliu, asigurand astfel o buna integrare cromatica cu bordul masinii tale
- Conectivitate USB
Legat de solutiile la care te-ai gandit tu exista urmatoarele probleme:
1. Solutia MP3 player cu modulator FM pica in opinia mea din start datorita calitatii foarte slabe a sunetului si sensibilitatii la surse externe de bruiaj.
2. Solutia unei magazii care sa fie controlata de player-ul de fabrica poate fi abordata in 2 variante:
a. Interfata (destul de scumpa) + magazie aftermarket
b. Magazie de fabrica
Ambele abordari au 2 dezavantaje majore, respectiv costurile relativ mari si faptul ca ramai in continuare pe amplficarea player-ului de fabrica, net inferioara unui player de aftermarket.
Sper ca am reusit sa te lamuresc. Pentru intrebari suplimentare sau eventuale nelamuriri te asteptam fie pe forum fie la numerele de telefon afisate pe site. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|