Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

BMW e46 - configuratie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Vin Oct 17, 2008 10:20 pm    Titlul subiectului: BMW e46 - configuratie Răspunde cu citat (quote)

Am un prieten care are un bmw e46, nu stiu inca daca are Harman Kardon pe ea, dar o sa aflu cat de curand. Vreau sa ii fac un upgrade la sitemul audio. Insa are niste fixuri: nu vrea sa schimbe hu original de ex. Stie cineva cum sa faco mufa adaptoare (sau emulator de magazie) sa pot scoate un jack pentru a pune un mp3 mic?
Va rog frumos ajutati-ma.
Pe site nu am gasit nimic, dar poate pe comanda se poate aduce ceva.. Chiar am nevoie de putin ajutor.

p.s. pt ca e destul de izolat habitaclul de portbagaj, eu ma gandesc sa nu ma bag la un sub, ci la un ampli bun de 4 canale, un sitem pe fata si coaxiale pe spate. E bine asa? Vreau niste pareri. Cred ca o sa merg pe helix difuzoare si amplif dls.

Ultima modificare efectuată de către Body28 la Sâm Oct 18, 2008 11:09 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Sâm Oct 18, 2008 4:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te-ai uitat la usi? este foarte multa munca la bmw, si rezultatele nu-s garantate. nu-ti recomand ceva f puternic in usi.
naghiu_radu

Data înscrierii: 04/Ian/2008
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Sâm Oct 18, 2008 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E64 fiind decapotabil nu cred ca o sa fie foarte usor de facut un upgrade si la fel cum spunea si predecesorul, e mai complicat cu usile (am si eu un e39 si stiu cat de greu am montat boxele care le am acum).
Pentru modelul E64 (la fel ca pentru majoritatea de la BMW) exista un kit de adaptare pentru I-Pod care e destul de discret sau optiunea unei intrari auxiliare pentru o magazie de CD-uri sau optiunea unui cablu extern pentru jack.

Toate sunt echipamente originale BMW si pastreaza intact look-ul masinii (Magazia CD se monteaza in torpedo) si cablurile au iesiri discrete.

Pentru detalii despre ce vorbesc intra pe pagina www.bmwfans.info si acolo ai un catalog online cu toate piesele BMW (inclusiv cele de care vorbeam). Poti sa introduci seria de sasiu a masinii sau poti sa selectezi din lista modelul, motorul si anul fabricatiei.

Intrarea auxiliara jack (vad ca te intereseaza asta) o gasesti aici: http://bmwfans.info/original/E64/Cab/645Ci-N62/ECE/L/N/2003/06/mg-65/ill-65_1538/

Sper ca am fost de ajutor.
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Oct 18, 2008 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult naghiu_radu, chiar mi-a fost de mult ajutor. Stiu ca e mult de munca:
http://bimmer.roadfly.com/bmw/forums/audio/forum.php?postid=1433274&page=2
Eu is de fapt mai mult ingrijorat de maldaru ala de fire. cu usile ma descurc (asa zic acum, asta nu inseamna mare lucru) Laughing
Bezz, sa nu pun putere mare? Nici cu insonorizare? Sau de ce?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Oct 18, 2008 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

naghiu_radu, te rog eu.. spune-mi, daca vrei, cum scot hu. Ca inca nu m-am prins. Embarassed

P.S. Big problem-> nu intelegeam de ce ziceti ca e decapotabila si m-am uitat. Am pus numele topicului calumea "e46" si numele din post complet aiurea "e64". Este borba de e46!!!! Embarassed
Sus
naghiu_radu

Data înscrierii: 04/Ian/2008
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Sâm Oct 18, 2008 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca e e46 asta schimba complet situatia. Very Happy
Am avut si eu un e46, dar din pacate nu stiu cum se scoate HU. Stiu doar ca iti trebuie un set de chei (lungi si subtiri din metal) dar nu stiu de unde sa faci rost. Recomand sa mergi la un atelier auto si sa ti-l scoata acolo.

Depinde ce vrei sa faci cu el. Poti sa iti cumperi cablu adaptor pentru I-pod, dar E46 vad ca nu are cablu pentru iesire auxiliara.

Daca imi spui ce sistem vrei sa iti pui te ajut si cu boxele si cu cablajul.

La fel sistemul accepta o magazie CD.

Depinde, cum am spus, de ce vrei sa pui pe el.

Ca idee generala boxele sunt de 13 si greu intra mai mari.

P.S. Din ce an e masina (inainte sau dupa 2001)?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Oct 18, 2008 11:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai am gasit asta:
http://bmwfans.info/original/E46/com/316ti-N40/ECE/L/N/2001/06/mg-65/ill-65_1786/
Asta ar insemna ca are o iesire pe jack, din moment ce astia au pus la vanzare ca piesa originala asta. Sper Rolling Eyes . Problema mare e asta: treaba s-a facut la tel: ce masina ti-ai luat? e46, poti sa ma ajuti cu un sitem? Ma, da.. cred.. Ma uit pe net si iti spun. Embarassed
Si el e acum in spania si cand vine eu ii spun ce facem.
Arata asa:
http://www.4tuning.ro/bazarimages/2008/6/BMW-316-e46-2-179733.jpg
Cred ca e 2001+.
http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=97 asa se scoate hu. Very Happy
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 20, 2008 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A avut cineva ca proiect vreun BMW? Ceva macar similar cu e46? Se merita sa schimb boxele stoc daca nu schimb amplificarea originala?

Help me too, please... Rolling Eyes
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 15, 2008 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu E46 ! daca nu umblii la amplificare atunci lasa masina cum este nu merita sa te atingi nici cu un deget de ea Very Happy

pe fata si pe spate sunt difuri de 16cm nu de 13cm cum spun toti !

ca sa faci ceva trebuie taiata tabla din usa si prins difuzoru cu inele de MDF direct pe tabla ! apoi izolata bine usa si atunci e alta viata Wink daca nu ai de gand sa faci asta NU are rost sa umblii la usi (adica sa le schimbi difuzoarele) Rolling Eyes

inca lucram !
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vazut asta deja. Mi-am facut o parere destul de buna despre asta.
Daca tot ai e46... stii cumva cum sa adaptez un hu stoc (bmw business cd) pt mp3? Cu vreun emulator de magazie de cd-uri sau ceva? Stii de unde pot face rost de asa ceva? Ms de sfaturi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum