Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bobinez difuzoare & subwoofere
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
CLAUDIU_URBAN
Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2011 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms pt aprecieri . atasez foto cu rebobinarea unui gznw 12 spl. un difuzor foarte bine construit . anunt valabil contact pm sau 0766816812.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ProAndrei

Data înscrierii: 03/Ian/2011

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2011 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.
Daca te-ai apucat de el, pune poze si cu Pioneer-ul din Craiova, te rog.
Merci !
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Sâm Aug 13, 2011 9:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poze si cu pioneerul de la craiova , dezmembrat piesa cu piesa , bobina scrum , cand e gata te anunt ieu telefonic .
Sus
emarius2004

Data înscrierii: 09/Sep/2011

MesajTrimis: Lun Sep 19, 2011 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna,am si eu o intrebare,am cumparat un difuzor alpine type r swr 1222d si am o problema cu el,pe suspensia aceea de cauciuc are o zona de vreo 0.5 cm lungime si 1 mm latime in care e aproape perforat(mai tine cam 25% din grosimea materialului),intrebarea mea e daca are ceva si daca se poate rupe!trebuie schimbata suspensia?daca da,ce se intampla daca nu o schimb?cat costa si unde o pot schimba?atasez si o poza nu foarte clara dar care poate te ajuta sati dai seama despre ce vorbesc(am incercuit cu rosu unde e aproape perforat)!multumesc anticipat!
Sus
Bittersweet

Data înscrierii: 16/Oct/2011

MesajTrimis: Dum Oct 16, 2011 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut! am si eu o intrebare daca se poate, mi s-a stricat un satelit la un Altec Lansing fx 4021 si as dori sa il repar, sau sa il inlocuiesc, poti sa ma ajuti? oricare ar fii solutia te rog sa imi spui daca se poate pretul. multumesc anticipat
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 14, 2012 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

anunt valabil , promit cand am timp sa postez o arhiva cu multe difuzoare interesante .
Sus
mircea_novac

Data înscrierii: 22/Feb/2012

MesajTrimis: Mie Feb 22, 2012 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Sunt din Deva. Am 2 rugaminti la tine.
1. Incep cu cea mai usor de explicat. Smile Am o pereche de boxe Grundig pe 3 cai la care banuiesc ca trebuie rebobinate tweeterele, pentru ca nu se aud. Smile Le-am scos din incinta si pe spatele tweeterelor scrie Westra 8 Ohm, ST-57-211. Sunt patrate, cu latura de 5.8 cm, iar ca diagonala cam 6.4 cm. (masurata intre centrele gaurilor de prindere) Am cautat in Deva sa cumpar tweetere noi de aceeasi dimensiune si impedanta si nu am gasit. M-ai putea oare ajuta cu rebobinarea lor?
2. Problema mai delicata este legata de un set de boxe RFT, de 35W. Din pacate arata destul de rau pentru ca au fost date la cineva care le-a depozitat intr-o casa care a fost in renovare. Sunt modelul cu 2 difuzoare, cel de joase este rotund cu membrana de cauciuc iar cel de medii/inalte oval spre dreptungiular si mai lunguiet(am atasat o poza gasita pe internet cu un model asemanator). Din cate tin minte, unul din difuzoarele de joase este ars, poate chiar ambele. Problema mare este la difuzoarele de medii/inalte la care este rupta membrana pe margini si cu siguranta sunt si arse. Exista vreo posibilitate sa le mai recuperezi, sau trebuie cumparate difuzoare noi care sa se potriveasca in incinta? Daca nu se mai pot repara ai cumva disponibile difuzoare care sa le poti monta in locul lor sau ai avea un furnizor de la care sa cumperi?

Eu as fi dispus sa ti le trimit prin curier, la cele Grundig doar tweeterele si la RFT ambele boxe intregi. Platesc curierul dus si intors. Mi-ai putea spune un pret care sa includa toate operatiunile care in cel mai rau caz ar fi, reparat ambele tweetere Westra, reparat ambele difuzoare de joase de la RFT, reparat/inlocuit(eu zic ca mai degraba inlocuit la cum arata) ambele difuzoare de medii/inalte de la RFT? De trimis ti le-as putea trimite pe luni, iar de grabit nu ma grabesc deloc sa le repari, cum ai timp liber. Banii pe reparatie as putea sa ti-i trimit si in avans intr-un cont bancar(eu lucrez la Unicredit), avand in vedere ca poate e nevoie sa cumperi difuzoarele pentru RFT-uri.
Multumesc, Mircea.
Sus
Crrisstian

Data înscrierii: 01/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2012 10:12 am    Titlul subiectului: Boxe Sony Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Recent am devenit fericitul utilizator al unui receiver Sony si a doua boxe Sony SSU 4030 care zaceau undeva intr-un pod, la pastrare, de cativa ani. Problema este ca una dintre ele a inceput sa scoata un "bruum" pe bass, in rest sistemul se aude mult mai clar decat Logitech-ul de generatie mai noua pe care il foloseam inainte.
Am dat panzele jos si am observat ca partea de burete de pe marginea membranei difuzorului era cazuta pe o lungime de aproximativ 7 cm, aceasta si-a pierdut proprietatile elastice si este foarte fragila. Acelasi lucru se intampla si cu cealalta boxa, care inca nu produce zgomot suspect, doar ca lungimea de pe care s-a rupt este mai mica.
Mentionez ca boxele au valoare sentimantala pentru tatal meu si am incredere in diagnosticarea si estimarile dumneavoastra deoarece am observat ca aveti foarte multa experienta in domeniu si un feedback pozitiv.
Ce operatiuni sunt necesare pentru inlocuirea acelei margini (scuze ca nu stiu denumirea exacta) si cat ar costa?
Va multumesc!

Cu respect,
Andrei
Sus
desire87

Data înscrierii: 14/Iul/2012
Locație: Bacau

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2012 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CLAUDIU_URBAN a scris:
anunt valabil

Salut, am un difuzor de 25 cm de pe o boxa Peavey 110 TLS, este ars, se poate rebobina? Cam cat ar costa? Stima
Sus
ipostolache

Data înscrierii: 12/Iul/2012

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2012 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, mai faci incinte?
Sus
cartush
Pasionat

Data înscrierii: 06/Iul/2011
Locație: Botosani

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2012 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai bun din RomĂąnia! Își meritĂŁ titlul cu desĂŁvĂąrșire Claudiu! Dintr-un Alpine Type R de 15 ciufulit tot la bobinĂŁ și cu conul rupt Ăźn 2 bucĂŁți mi l-a fĂŁcut ca nou și cĂąntĂŁ chiar mai bine. Tot respectul și-l recomand cu Ăźncredere tuturor. Dai un ban pentru reparat dar știi cĂŁ se meritĂŁ. Aștept pozele cu subul meu Claudiule Very Happy
astyle0392

Data înscrierii: 23/Dec/2010
Locație: Horezu

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2012 10:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CLAUDIU_URBAN a scris:
anunt valabil , promit cand am timp sa postez o arhiva cu multe difuzoare interesante .

Salut, as fi interesat si eu de reconditionarea a doua boxe JAMO de 13 cm. Merci

Skoopman

Data înscrierii: 09/Noi/2012

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2012 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, am cumparat un pioneer HPM-30. Dupa cateva zile s-a ars inalta pe folie de aluminiu. Se poate repara? Astept un raspuns prin MP. Multumim!
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 30, 2012 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am reparat un jbl power de 16 cm si se auzea fara medii..se auzea doar bass dc pot spune asa..iar acum nu se mai aude deloc fara sa fie ars sau sa fie ceva desprins..nu stiu dc mai are sens sa fie reparat ca sigur se va auzi mai prost decat cu bobina originala.. asa ca nu orice merge rebobinat..
Sus
highpowerm

Data înscrierii: 09/Aug/2011

MesajTrimis: Lun Mar 18, 2013 4:03 pm    Titlul subiectului: AJutoooorrr Răspunde cu citat (quote)

Salutare, am o problema la un difuzor de bas, in mod specific este vorba de subwoofer-ul ZEUS ZXi-12DUAL de la Hifonics.
Problema este la unul dintre difuzoare, acesta ramanand blocat.
Banuiesc ca ar trebuii rebobinat..... daca se poate sa imi dai si mie un pret si sa imi spui cam cat ar dura rebobinarea.
Astept raspuns urgent.
Mersi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 8 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum