| |
| Autor |
Mesaj |
Nova Gt
Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 9:49 pm Titlul subiectului: boxe calibra |
|
|
Salut din nou!
As dori niste boxe pentru usile de la calibra. Din cate am inteles de pe forum, in diagonala imi trebuie de 16.5 cm. Nu stiu insa cum se pune problema la adancime.
Pentru usile din fata vreau sistem de boxe. M-am gandit la Coustic Cs652 (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/). Aveti alta recomandare pentru mine? As dori sa raman mai low buget cu varianta asta, deci sa nu depaseasca cu mult 200 ron. Inca o chestiune: Pot exista probleme la introducerea tweeterelor in locul special pentru ele, sau toate au marime universala.
Pentru usile din fata vreau coaxiale! M-am gandit tot la un model de la coustic: CX653 (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/). Cum suna?
Mentionez ca intentionez sa iau player Pioneer 4000Ub sau ceva similar. Am subwoofer+amplif, deci nu doresc neaparat vreun bass adanc, ci calitate in sunet.
Multumesc mult! |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
fetele de usa ar trebui rigidizate cumva..am un prieten..si are niste kenoowd k boxe..si zdrangane k dreq....asa k...s-ar putea sa auzi mai mult zgomot dekt muzica  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
Nova Gt
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci. o sa verific.. sugestii? |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
varianta la care te-ai gandit de la coustic e buna, raport calitate pret bun....ai putea eventual sa te uiti si la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/GTS_6.5c/ care apar in oferta acum....
Despre "ridigizarea usilor"...cel mai bine iti dai seama dupa ce le montezi, dar trebuie sa te gandesti si la un buget pentru treaba asta pt ca la 4 usi sari de 500 ron doar materialul |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
o mica precizare Opel Calibra are 2 usi ...  _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
la naiba ) |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e cu prietenul si colegul nostru Razvan (Razvy_Zeus), el avand un ditamai Fordul Focus Break nu prea le are el cu astea sportive ... I-ar face placere, dar nu are dezlegare de acasa, ce sa ii faci.
Acum, la obiect. Coustic-urile sunt OK dar in opinia mea cea mai buna alegere pe care o poti face in zona asta de buget este CRUNCH. In cazul in care te gandesti pe viitor la o antifonare "soft / low budget" pentru a te incadra intr-un buget cat mai potolit iti recomand Standartplast Vibroplast M1 - pachet 8 folii (140Ron) despre care gasesti detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/
Nu iti imagina ca iti faci toata masina lemn cu 8 folii, dar vei rezolva problemele "presante".
Pentru nelamuriri, iti stau in continuare la dispozitie. |
|
| Sus |
|
 |
Nova Gt
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok.. deocamdata o sa raman la difuzoare, fara folii, nu de alta dar am fost nevoit sa desfac capitonajul usii, si are bureti, toti dracii.. sper sa nu am probleme. daca voi intampina zdranganeli in usi, probabil o sa pun folii. deocamdata am alte cheltuieli cu masina. cat despre calibra, are 2 usi, dar 4 difuzoare. unele in usi si altele in aripile spate, daca vrei in dreptul banchetei spate. mea culpa in exprimare. |
|
| Sus |
|
 |
Nova Gt
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| in curand, o sa fac comanda... pentru spate, tot crunch se recomanda? |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Iul 08, 2008 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da, sunt foarte OK si pentru montare pe panourile spate. Asteptam cu interes comanda ta. |
|
| Sus |
|
 |
|