Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe coaxiale spate Skoda Octavia Tour model 2008

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
eugen2005

Data înscrierii: 11/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 3:15 pm    Titlul subiectului: Boxe coaxiale spate Skoda Octavia Tour model 2008 Răspunde cu citat (quote)

Cu respect va salut!
Doresc sa achizitionez o pereche de boxe coaxiale pentru a le monta in locasurile speciale din polita spate a unei Skoda Octavia Tour (legate direct la radio-cd). Bugetul meu ar cam fi de 150 ron. Eu m-am orientat catre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Super_Audio/Super_Audio_13.2/
Va rog sa-mi spuneti si mie o parere despre alegerea mea.
Multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
eugen2005

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu poate nimeni sa-mi recomande ceva la acest buget?
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai gasit ceva bun, care sa se incadreze in bugetul tau. Poti merge linistit pe acele mac-uri Smile

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
eugen2005

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum alta problema, am vorbit cu cei de la Be-loud si mi-au recomandat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/ ca sa se potriveasca perfect pe Octavia Tour pe spate, fara alte modificari. Ce imi puteti spune despre aceste boxe, sunt mai bune sau mai proaste decat cele pe care le-am ales initial?
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca au zis ca acelea se potrivesc perfect pe masina ta, fara alte modificari, asa o fi. desi ma indoiesc ca sunt diferente de dimensiuni intre cele 2 modele, vad ca si urechiusele de prindere sunt la fel pozitionate.

Sus
eugen2005

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles perfect ce mi-ai zis tu, dar intrebarea mea este daca aceste boxe pe care mi le-au recomandat ei sunt mai bune calitativ decat MAC-urile pe care le-am ales eu.
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mac-urile ! Au croosover ( ce 'delimiteaza' mai bine sunetele de frecventa inalta, pe care le distribuie tweeterului, si mediile-joasele, pe care le trimite mid-basului ) si tweetere cu membrana de matase(cica). Per total mi-au placut cum se aud intr-un Megane Smile

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum