Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe cu amplificare interna

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
SiLViU41

Data înscrierii: 26/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 26, 2008 9:04 pm    Titlul subiectului: Boxe cu amplificare interna Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua. Intampin probleme in alegerea unor boxe. Am navigat pe acest site, am analizat majoritatea boxelor dar nu reusesc sa gasesc boxe cu amplificare interna. Acum nu stiu, poate ca nu gasesc din cauza ca nu sunt bune(recomandate). Oricum, de cateva zile, colind orasul in cautarea unor boxe bune la un pret convenabil si am gasit un set (2X50watt rms, nu imi vine numele firmei in minte) care m-a surprins placut prin faptul ca aveau amplificare interna.
Eu nu am cunostinte in domeniul audio si de aceea apelez la ajutorul dvs. Pretul acelor boxe era 600RON si dupa cum spuneam erau 2 de 50rms cu amplificare interna. pana acum din cate m-am uitat pe site boxe mai bune am gasit o gramada chiar si sub acest pret dar fiind necesar si un amplificator separat, sare pretul acestora.
Sa incerc sa fiu la subiect, intrebarea mea este: sunt bune aceste boxe cu amplificare interna? le recomandati? se gaseste asa ceva si pe acest site?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Mar 26, 2008 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut...
boxele cu amplificare interna sunt scumpe...si slabe..(ca putere) la fel k si subwooferele de masina..(cele active)
ai putea sa optezi pt un sistem 2.1 conectat la PC .... http://www.emag.ro/boxe/boxe-altec-lansing-21-mx5021-90w-rms--pMX5021 aceste ar fi ...

SiLViU41

Data înscrierii: 26/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 26, 2008 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moga_mihai a scris:
salut...
boxele cu amplificare interna sunt scumpe...si slabe..(ca putere) la fel k si subwooferele de masina..(cele active)
ai putea sa optezi pt un sistem 2.1 conectat la PC .... http://www.emag.ro/boxe/boxe-altec-lansing-21-mx5021-90w-rms--pMX5021 aceste ar fi ...

Multumesc Mihai pentru raspunsul tau, care a fost foarte rapid:) M-am uitat la acel sistem si la pretul lui ma gandesc, dar dupa cum spuneam nu sunt cunoscator, logitech z2300 nu ar fi mai bun? Ca din cate stiu eu este mult mai puternic (200 watti).
Totusi eu am fost sfatuit sa imi cumpar, 2 boxe in defavoarea sistemelor 2.1, 5.1. Voi ce parere aveti?
Daca ar fi mai bun as lua ce mi-ai recomandat tu, chiar si logitech z2300 chiar daca e ceva mai scump.
oricum eu as vrea sa folosesc boxele si la petreceri, asa ca mi-ar trebui si ceva putere.
Va multumesc din nou celor care o sa imi raspunda.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Mar 26, 2008 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pot sa-ti recomand ceva ce nu am auzit...yo am ascultat acel sistem..in camera..measi pot spune..k m-a lasat fara cuvinte...adica..camera de bloc normala..zdrangane toate geamurile....se aude perfect...pt un party...acum e decizia ta ...logitech nu am ascultat...asa k nu iti pot recomanda ce nu am ascultat...bafta !
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mar 27, 2008 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

orienteaza-te spre logitech z 2300. e cel mai bun la nivelul ala de pret, si incomparabil cu altec-ul, mai ales daca luam in calcul puterea. si logitech-ul este certificat thx. am asa ceva in casa si iti garantez ca e mai mult decat suficient.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum