| |
| Autor |
Mesaj |
catalinclio
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 11 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 2:33 pm Titlul subiectului: BOXE DLS Classic 269 amplificate d statie JBL... |
|
|
Deci...am o statie JBL CS60.4 cu care am amplificat 2 DLS-uri 269 si un sub. JBL 1000b. Boxele se auzeau mult mai bine amplificate de un HU SONY decat de statie. E posibil sa nu fie legate bine boxele la statie?Sau ceva reglaje la statie...
Bass-ul e slabut,dupa jumatatea vol. distorsioneaza ca dracu'...nush ce sa zic.Le-am montat in Vitan la Tornado.Am incercat sa inversaz firele la boxe....dar se aude si mai nasol.
CE ZICETI? _________________ CLIO 16V |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
baietii de la tornado ti`au si reglat statia sau au tras doar firele?
ai grija ca gainul sa nu fie dat spre maxim
desi seria clasic de la dls din cate stiu e conceputa pentru amplificarea
playerului nu mi se pare normal sa nu reziste la 50W dintr`un amplificator
daca zici ca ai si sub, lasa`l pe el sa se ocupe de bass, daca are playerul functia hpf, foloseste`o cu incredere
si recomand mai bine sa amplifici difuzoarele de pe fata cu canalele libere, nu cele de pe spate |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Mai 02, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Desi DLS 269 sunt gandite pentru player, pe o statie ar trebui sa sune mai bine. Cu siguranta nu au fost legate corect sau statia nu a fost reglata corespunzator.
Pentru mai multe detalii si sugestii avem nevoie de toate detaliile sistemului... ce ai pe masina, cum sunt legate toate, cum e reglata statia etc. Nu mi-e clar de exemplu daca acum in sistem este acelasi player sony sau nu. |
|
| Sus |
|
 |
catalinclio
|
Trimis: Lun Mai 07, 2007 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sistemul e format din:
HU SONY MP50 ("4X 52W)
-usi fata: sistem 2 comp. stock(clio 2)
-usi spate:2 boxe coaxiale JVC
-capac portbagaj: 2 DLS classic + sub.
Sunt legate asa: DLS+sub la statie si usi fata+spate la HU.
Cand schimb balansul f/r se aud: usi fata+DLS si usi spate+sub.E normal?
P.S. Baietii au reglat si statia...iar functia hpf...lipseste. _________________ CLIO 16V
Ultima modificare efectuată catalinclio la Joi Mai 10, 2007 1:08 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
catalinclio
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta e sistemul.Ce zici MIhai...?
Ar trbui sa schimb sistemul d p fata cu unul mai tare si sa-l amplific cu statia iar DLS-urile sa le las p player?
Credeti ca boxele JVC din usile spate au vreun rol sau pot sa le scot? _________________ CLIO 16V |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
pai au rol...canta si ele la glezna,..nu?
sfatul meu este sa folosesti ori amplificare player+sub, ori amplifici tot+sub
dc tot ai amplificator pe 4 canale, e simplu...lasa jvc deconectate, cumperi un sistem dls de 50W pt fata si aplilifici toate boxele cu amplificatorul tau....iar pt bass, iti iei alt amplificator, de preferat pe 2 canale, ca sa faci punte.
amplificatoarele jbl am observat ca nu suporta intrare cu nulti V spre deosebire de dls sau alpine..
in cazul asta dai gain la statie mai tare si vol la player mai incet. |
|
| Sus |
|
 |
|