|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ai facut mentiunea daca ai sau nu tweeter, pentru ca daca ai , atunci iti va trebui sistem cu tweeter separat , daca vei vrea sa-l folosesti . Desigur , daca nu vrei sa-l folosesti atunci nu e nici o problema , dar eu iti spun din proprie exerienta ca se aude mai bine , chiar si cu sistemul original , tweeterul are ca putere 15 rms, boxele originale fiind facute de o firma din Italia , ATS . Sunt unele melodii in care se aude sunetul alternativ stanga - dreapta , ca la sistemele 5.1 (adica din directii diferite , desigur nu chiar in acelasi mod , dar apropriat) . De ce sa nu beneficiezi si de acest artificiu sonor. |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Urma sa completez. Nu am tweeter de aceea cred ca ma voi orienta catre un sistem cu tweeter (B6A sau C6A sau vad ce mai gasesc).
Deci mai mult ca sigur voi merge pe amplif + boxe fata (ma gandeam chiar la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_475/ fiindca odata-mi iau amplificator)
Inca o intrebare: Se poate pune toata puterea de 4x50W ale HU-ului pe doua canale (un set de box) ? _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| KeR a scris: |
Inca o intrebare: Se poate pune toata puterea de 4x50W ale HU-ului pe doua canale (un set de box) ? |
nu se pot folosi asa iesirile HU-ului si atentie ca puterea reala nu e de 50W/iesire, ci este undeva in jur de 20-25W/iesire. |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se merita sa le schimbi pe cele de pe spate, deoarece amplificate isi for face treaba bine de tot.
daca nu ai tweeter pe fata, cumpara sistem: infinity sau mtx, sau daca nu ai bani, poti sa mergi pe coustic. eu recomand mtx:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS652/
cu statia recomandata mai sus, si vei avea super sunet...peste 220w rms
nu 80-100 cat scoate in total un mp3 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|