Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe fata + spate (Peugeot 206)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
alex91

Data înscrierii: 07/Dec/2010

MesajTrimis: Dum Ian 09, 2011 12:09 am    Titlul subiectului: Boxe fata + spate (Peugeot 206) Răspunde cu citat (quote)

Buna seara.

Dispun de un buget de 1.100 LEI,
As dorii sa fac o insonorizare + schimbare de boxe fata si spate.

Vreau sa stiu de la un posesor de 206 daca la boxele de 16.5 cm pe fata si 13 cm pe spate conteaza adancimea de montaj sau pot sa imi iau orice tip de boxa 16.5 respectiv 13 cm.

Cam ce mi-ati recomanda, vreau sa raman pe playerul original al masinii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai de gand sa le si amplifici?
alex91

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, le vreau si amplificate...
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In zona asta de buget iti recomand o configuratie de genul:

Difuzoare fata - Mac Audio Revolution X 2.16 - detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_2.16/
Pret -280Lei
Difuzoare spate - Mac Audio Revolution X 13.2 - detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_13.2/
Pret - 175Lei
Amplificare - Mac Audio MPX4500 - detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/MPX_4500/
Pret - 545Lei

Pentru insonorizare, poti folosi Silent Coat Bulk - 450Lei (suficient pt 4 usi)

Total - 1450Lei
- Reducere (pt forumisti) - 100Lei Smile

= 1350Lei pret final

Atentie!

Pentru montaj vei mai avea nevoie de

Kit cabluri 20mm2 - 100Lei
2 x adaptor nivel high-low - 40Lei
RCA 5m - 25Lei
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Offtopic:
Ceva mai multe detalii despre reducerea pentru forumisti? Smile
Sus
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa nu stricam thread-ul colegului de forum, da-mi pe privat o lista cu ce anume te-ar interesa si iti trimit cat pot de repede preturile cu "discount de forumist"
Sus
alex91

MesajTrimis: Vin Ian 21, 2011 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit la inca o configuratie cu boxe fata si spate dar nu stiu ce amplificator mi-ar trebui pentru ele, boxele prezentate mai sus din seria revolution nu prea ma incanta.

Fata:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/Esprit_E6x/
Spate:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/Esprit_E5x/

Momentan vreau sa le las pe playerul original al masinii si fara amplificator dar sa vin la be-loud sa imi puneti cablurile in porbagaj pentru un viitor amplificator.

Cam ce amplificator imi recomandati pentru boxele astea si sunt in regula? Imi par mult mai ok decat mac audio cei de la helix.

Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 22, 2011 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Seria Esprit de la Helix este intr-adevar peste seria Revolution X de la Mac Audio. Noi insa ti-am recomandat o configuratie pe care o consideram a fi cea mai buna in bugetul specificat de tine.

Helix-urile Esprit sunt o alegere foarte OK, insa ia te rog in calcul faptul ca ceea ce ai propus tu sunt doua seturi de coaxiale, in timp ce tu ai nevoie de un sistem de 16.5cm si un coaxial de 13cm, respectiv E62c si E5x, configuratie ce va arunca bugetul (cu tot cu amplificator si insonorizare) mult peste limitele initial propuse de tine. In conditiile in care acest aspect nu reprezinta o problema, mergi cu toata increderea pe E62c + E5x pentru ca sunt o alegere foarte buna.

Cat despre amplificare, luand in calcul urmatoarele preturi:

Helix E62c - 589.9Lei
Helix E5x - 264.9Lei
Silent Coat Bulk Pack - 450Lei

preturi la care, bineinteles, putem opera un discount pentru forumisti, incearca sa ne estimezi un buget in care ai dori sa te incadrezi ulterior cu amplificatorul pentru a putea sa iti propunem o solutie optima pentru respectiva zona de buget.
Sus
alex91

MesajTrimis: Sâm Ian 22, 2011 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer sa fiu bugetul nu este stabilit momentan dar variaza de pe o zi pe alta deoarece stau foarte prost cu banii, initial ma gandeam sa imi iau doar boxele si amplificatorul si insonorizarea pe viitor, vreau doar sa se auda un pic mai clar muzica pe playerul original al masinii decat acum.
Nu sunt maniac si nu am nevoie de cine stie ce sunet.
Ma gandeam la boxele care le-am prezentat mai sus pentru ca se incadreaza exact in bugetul meu din momentul acesta.

keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 24, 2011 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neaparat difuzoare sistem pe fata
virus11

Data înscrierii: 08/Oct/2012

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2012 7:32 pm    Titlul subiectului: boxe peugeot partner 2012 Răspunde cu citat (quote)

cine imi recomanda niste boxe pentru un peugeot partner din 2012...pentru usile din fata...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum