| |
| Autor |
Mesaj |
Hyundai 78 Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 178 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 12:15 am Titlul subiectului: Boxe fata BMW |
|
|
Am si eo o intrebare. Pt un BMW 320 i din decembrie 2006 ce boxe care ulterior vor fi amplificate se potrivesc?
Masca lor de pe usa are cam 10 cm si nu stiu ce dimensiuni au dif-urile. Oricum vreau ceva super bun si care sa nu necesite modificari .
Daca puteti dati si niste exmpe. Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| stiu ca era pe undeva un topic cu un link pt a vedea ce dif. se potrivesc pe masini dar nu mai stiu unde este. Ma puteti ajuta? |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 2:59 am Titlul subiectului: |
|
|
cel mai bine desfa usa sa nu ai surprize, ca a mai avut cineva surprize pe site. luase de 13 sestem si erau de 16,..si iti dai seama ce a iesit acolo, iar pe spate sigur ai de 16.
mergi pe jbl power, sau
Can you help me to download all fun pics from this page? http://entnet.100webspace.net |
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Am desfacut fata de usa si surpriza. Acolo nu era decat un dif cu diametrul de 11 cm si adancimea totala a lui era de 4 cm. Diful este de Philips si nu ma pot duce cu altul mai inauntru pt ca e la limita sa nu atinga geamul. In plus diful e fixat de fata de usa nu de usa propriuzisa! Cam ciudat pt un BMW de ultima generatie, sa aiba difuri de 2 lei si sa mai fie si coaxiale. Deci pana la urma ce ma sfatuiti? Ce anume sa aleg pt el, tinand cont ca vreau sa le amplific cu ceva calumea nu cu o "jucarie". Oricum am unde sa pun si tw. separat deci o sa vreau sistem nu coaxiale.
Astept sfaturile voastre si va multumesc pt ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 2:10 am Titlul subiectului: |
|
|
ai vazut,...tu dadeai comanda:))
sunt de 13, asa stiam si eu de la unul din pitesti, dar nu stiu ca si coaxiale,..cred ca difera de la model la model. ca unu pe site a cumparat sistem de 13 si avea sistem de 16,..ca naiba.
in fine, mergi pe infinity, s-ar putea sa intre.13cm |
|
| Sus |
|
 |
Hyundai 78 Pasionat

|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok. dar eu zic ca sunt mai mici de 13 cm pt ca eu am pe masina de 13 si sunt mai mari decat ce este pe BMW-ul asta! _________________ Codrut. Nu sunt expert dar uneori va pot fi de folos. |
|
| Sus |
|
 |
|