|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
marineros
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 5:54 pm Titlul subiectului: Boxe fata PJ 206 |
|
|
Salutare, primul meu post
Vreau sa-mi schimb urgent difuzoarele fata cu un sistem format din woofer+tweeter. Informatii : 165mm ptr. woofer, adancimea in portiera ptr. woofer nu o stiu, 25mm lacas ptr. tweeter in portiera, fara amplificator doar HU, fara subwoofer, buget 3mil.+-1 mil.
Am cautat peste tot pe net, nu am avut ocazia sa ascult ceva live, asa ca apelez aici la o recomandare ptr. aceste difuzoare fata legate direct la un JVC 721.
Vad aici ca sunt recomandate Clarion SRS1726 sau DLS Classic B6A.
Ce-mi recomandati ptr. un bas/sunet curat, si care sa se poata monta pe Peugeot-ul meu fara sa am probleme cu geamul?
Mai trebuie sa cumpar si altceva afara de difuzoare?
Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am ascultat atat de multe boxe precum unii useri dar am aceiasi masina ca si a ta si dupa destule sfaturi si thread-uri citite am ajuns la concluzia ca Hertz Dieci (DSK165 mai exact) este cea mai buna solutie si chiar maine o sa-mi cumpar acest kit.
In orice caz nu cred ca o sa scoti mare bass din niste boxe de 16.5 amplificate de HU chiar si cu insonorizare. _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mergi pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/, iti mai trebuie un amplificator mic , vezi ce gasesti pe site , dar iti trebuie neaparat insonorizate usile pentru a avea ceva bas , diferenta e enorma , dar nu te astepta ca prin aceste boxe sa substitui un sub , eu asa ceva mi-am pus si sunt extrem de multumit |
|
| Sus |
|
 |
marineros
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de raspunsuri.
Mi-e clar ca fara sub. nu obtin un bass deosebit si fara amplif. e cam la fel dar nu intentionez sa cumpar aceste 2 lucruri.
In fine ramane sa ma informez exact ce dimesiuni are masina ptr. lacasul de woofer ca sa fiu sigur ca pot sa-l montez.
ps: KeR poti spune-ne cum se aud dupa ce le montezi |
|
| Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dimensiune (adancime woofer = 57 mm) Boxele pe care le-am pus sunt de 66mm si a trebuit sa tai putin partea din spate , acele grile , . Cu un cutit si un ciocanel le rezolvi in 30 min, nu mai trebuie sa modifici apoi nimic, dimensiunile (diametrul ) bate cu oricare boxe de 16,5 . NU UITA sa pui si acele cerculete de cauciuc (spuma) intre boxe si suporti. |
|
| Sus |
|
 |
marineros
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
sebastian un raspuns de nota 10, asta ma interesa. Acele cerculete de cauciuc se cumpara separat sau exista deja montate din fabrica?, pentru ca parca nu am vazut asa ceva. E ceva ca aici http://206gti.net/doortrim/ ?
KeR nu ma mai lasa sa fierb aici , astept impresiile dupa montaj.
Multumesc tuturor de raspunsuri |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|